Ризото Китайски

Открий всички 24 кулинарни идеи относно ризото китайски в Готвач.бг.
Ризото по китайскиРизото по китайскиВ два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Горско ризотоГорско ризотоГотовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан....
Ризото ПолоРизото ПолоБъркайте ризотото още минутка и разпределете в две порции....
Ризото КалабрезеРизото КалабрезеКогато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Ризото БотичелиРизото БотичелиНакрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризотоКато от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Лимецово ризотоЛимецово ризотоЛюбимо ризото! Приятно готвене!...
Ризото миксРизото миксИзмийте ориза, докато се избистри. Задушете зеленчуците за кратко в мазнина. Запържете и ориза 5-6 мин. при непрекъснато бъркане. Добавете към...
Гъбено ризотоГъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо....
Морковено ризотоМорковено ризотоЗагряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза,...
Вегетарианско ризотоВегетарианско ризотоДвата вида мазнина се смесват и се задушават наситненият лук и чесън. Слага се оризът и се налива 850 мл вода. Добавя се бульонът и се разбърква....
Къри РизотоКъри РизотоСложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете лука...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: