Ризото Китайски

Открий всички 16 кулинарни идеи относно ризото китайски в Готвач.бг.
Ризото по китайски
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
В загрят дълбок тиган слагате 1/2 пакетче от маслото, лука, който предварително е нарязан на кубчета, и ориза. Запържвате, докато оризът...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Горско ризото
Горско ризото
свалите ястието от огъня, изсипете соса от гъби и наденичка. Готовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в ...
Ризото Калабрезе
Ризото Калабрезе
течността и омекне. Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Ризото Ботичели
Ризото Ботичели
подправки. Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с ...
Лимецово ризото
Лимецово ризото
. Изсипваме в купа и настъргваме пармезан. Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете. Любимо ризото! Приятно готвене!...
Мързеливо ризото
Мързеливо ризото
лук и тиквички. Посолявате на вкус и наливате 1 и 1/2 ч.ч. вода. Печете яденето на 180 градуса до готовност. Готовото ризото смесвате с ...
Къри Ризото
Къри Ризото
1
Сложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете...
Зелено ризото
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза...
Вегетарианско ризото
Вегетарианско ризото
1
Двата вида мазнина се смесват и се задушават наситненият лук и чесън. Слага се оризът и се налива 850 мл вода. Добавя се бульонът и се разбърква...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: