Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Родопска Топеница с три Вида Месо
Родопска Топеница с три Вида Месо
Открий всички
74
кулинарни идеи за
родопска топеница с три вида месо
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска Топеница
1
Яхния
Нина Иванова Иванова
Задушете
месото
за около 10 мин, като разбърквате периодично. Почистете и нарежете гъбите на филийки....
Топеница
Исман Алиева Ибрямова
Сипете двата
вида
мляко и майонезата. Нарежете яйцата и разбъркайте внимателно с останалите продукти. Украсете с орехите и сервирайте....
Тракийска топеница
Иван Кацаров
Бележки към рецептата за Тракийска
топеница
Баба не слагаше, но аз добавям и пръчка канела в
топеницата
с домати по време на изваряването, както...
Салата Топеница
10
martin
Млякото се изсипва в купа към него се прибавят натрошеното сирене, нарязани на ситно яйцата и чушките, чесана малко зехтин или олио. Обърква се...
Топеница с праз
Мартина Тракова
Доматите се почистват от люспата и се нарязват на дребни кубчета. Добавя се ситно нарязания праз. Овкусява се с подправките и се разбърква добре...
Топеница (чеснова разядка)
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Количеството на продуктите зависи какво количество
топеница
(чеснова разядка) искате да получите....
Топеница с прясно сирене
Кристиан Александров
Сервираме
топеницата
с прясно сирене....
Топеница с червени чушки
Албена Асенова
Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от дръжките и семките. Почистените чушки се нарязват на парчета и поставят в блендер. Към тях...
Козуначени топченца
Славея Славчева
Вкусни козуначени
топченца
за похапване по всяко време. Хубав ден!...
Смокинови топченца
Aq
Смокините трябва да са накиснати предварително за около 4-5 часа в чиста хладка (изворна или филтрирана) вода, а бадемите -накиснати за около 12 часа...
Какаови топченца
Румяна Милева
Всички продукти се смесват и се разбъркват, докато се получи еднородна смес, от която се правят топчета или се шприцоват розички с къдрав шприц....
Топеница с домати и извара
Кристиан Александров
Отново разбъркваме и сипваме
топеницата
в дълбоки чинии. Поръсваме с нарязан копър и сервираме.
Топеницата
с домати и извара е много вкусна....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
3.8
Общо
6 гласували
5
2
4
2
3
1
2
1
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Гювеч с три Вида Месо
Ориз с три Вида Месо и Зеленчуци
Пиле с Три Вида Сирена
Мъфини с три Вида Шоколад
Торта Три Шоколада
Родопска Кухня
Топеница с Печени Чушки
Картофи с три Сирена
Вкусно Телешко Месо в Буркани по Родопски
Родопски Марудници
Какво ново
‹
›
Храни за изчистване на мазнини
Мощен мехлем за грижа за кожата през зимата
Римската лайка - всичките ѝ ползи и разлики с обикновената
Ацидофилни напитки - за какво са полезни
Вижте кой е най-здравословният плод на планетата
Как да си направим здравословни барчета
От другите сайтове
Парфе Три Шоколада
Торта Три Шоколада
Родопска Дърпана Баница
Родопски Катми
Родопски Пататник
Родопски Катми
Броколи с 4 Вида Сирена
Родопска Салата с Извара
Чудни Родопски Катми
Кюфтета по Родопски