Родопски Марудници

Разгледай всички 9 подбрани съвети относно родопски марудници в Готвач.бг.
Най-вкусните родопски марудници
2
. Готовите марудници отново намазваме с масло, докато са още топли. Гарнираме според вкуса си със сирене или в моя случай със сладко от ...
Родопски палачинки Марудници
12
брашното. Щом се получи хомогенна смес, тогава е готово. Родопски палачинки Марудници се пекат на сач, но стават и в тиган. Загрейте сача ...
Родопски марудник с извара и бекон
мен на 5 степен и обръщаме с дървена лопатка. Изваждат се в чиния, намазваме с масло. Сервираме марудниците с чаша билков чай с резен лимон...
Марудници
8
добавите и сирене. Всичко е въпрос на вкусови предпочитания:) Да са ви сладки марудниците!...
Палачинки Марудници
Разбийте яйцата с киселото мляко и содата. Добавяйте брашното по малко до получаване на хомогенна смес. В затоплен тиган с помощта на черпак...
Родопки
краищата стърчат без салам, ги отстранявате и затваряте. Направете ги всички по този начин. На 1 кг брашно излизат около 15-18 родопки. В ...
Марудници на сач
предварително и се маже с мазнина преди печенето на всеки марудник. С черпак се изсипва от тестото и се разстила равномерно на кръг по най...
Марудници с мая
1
дебело дъно върши работа). Изпечете марудниците с крайна дебелина 2 до 3 см от двете страни. Всяка готова палачинка мажете с разтопено масло. ...
Сладки мартеници
Вафлите се смилат в блендер и към тях се добавят маслото и млякото. Замесва се тесто до еднородност. Оформят се топчета с големина по желание (за...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: