Родопски Пататник

Прегледай всички 12 подбрани съвети за родопски пататник в Готвач.бг.
Родопски пататник
Родопски пататник
поднос и после го върнете в тигана, да се запече и от другата страна. Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да ...
Родопски пататник с джоджен
Родопски пататник с джоджен
малко олио в тиган с незалепващо покритие и с помощта на лъжица разстелете част от картофена смес, като трябва да притискате. Обърнете пататника...
Бабин родопски пататник
Бабин родопски пататник
се добавят още сиренето, солта, олиото и маслото. Продуктите се разбъркват добре. Получената смес се изсипва в намазнена тава. Пататникът...
Родопски пататник с месо
Родопски пататник с месо
-малката кора. Завиваме краищата на корите и поръсваме с останалата мазнина. Печем пататника в умерена фурна за около 30-40 минути....
Родопски точен пататник
Родопски точен пататник
отлепил, взима се друга по голяма тава или дъска, слага се върху пататника и се обръща. Слага се с суровата страна надолу и продължава да се пече ...
Родопски пататник със сирене
Родопски пататник със сирене
1
на голяма чиния обръщаме пататника от другата страна, за да се запече. Може да се поднесе и с настърган кашкавал. Добър апетит!...
Родопски пататник с кисело мляко
Родопски пататник с кисело мляко
6
масло. Пече се върху печката. Щом се изпече пататника от долната страна, се обръща на капак, за да се намаже тавата с останалата част от маслото, ...
Родопски пататник с точени кори
Родопски пататник с точени кори
1
отделяме 1 жълтък за намазване. Разбъркваме добре плънката за пататника. Разстиламе корите, намазваме ги с разтопено масълце и разпределяме...
Родопски пататник с ръчно точени кори
Родопски пататник с ръчно точени кори
да добавя - не претендирам това да е оригинален родопски пататник! Познавачи казват, че той се прави само от картофи без добавка на сирене, ...
Родопски пататник със сирене и готови кори
Родопски пататник със сирене и готови кори
пататника. Добавя се и сирене по желание. Към сместа се прибавя настърган кромид лук, черен пипер и джоджен. На дъното на тавата се разтапя...
Родопски пататник със сирене и кашкавал
Родопски пататник със сирене и кашкавал
5
. Изпечете пататника в умерена фурна. Преди да извадите готовия пататник, поръсете с настърган кашкавал. Изпечете до златисто. Добър ...
Родопки
Родопки
краищата стърчат без салам, ги отстранявате и затваряте. Направете ги всички по този начин. На 1 кг брашно излизат около 15-18 родопки. В ...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: