Руски Борш

Разгледай всички 58 избрани предложения за руски борш в Готвач.бг.
Руски борш с телешкоРуски борш с телешко
Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час...
Руски постен боршРуски постен борш
1
сол, черен пипер и дафинов лист. Готовият борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър....
Салата Руски боршСалата Руски борш
Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се...
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месо
приготвяне на стоплящия душата борш. Месото варя в 4 ч.ч. от бульона /желиран и студен/, при слабо кипене. В подходящ съд задушавам...
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
12
Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите...
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Супа БоршСупа Борш
4
около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....
Манастирски БоршМанастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Молдовски боршМолдовски борш
. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш....
Унгарски боршУнгарски борш
непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...
Зелен боршЗелен борш
минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: