Руски Борш

Разгледай всички 74 избрани предложения за руски борш в Готвач.бг.
Руски постен боршРуски постен боршИзмийте и почистете зарзавата. Нарежете цвеклото на ивички и го задушете в малко мазнина, заедно с оцета, захарта и доматеното пюре. Лукът, морковът...
Салата Руски боршСалата Руски боршСварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Руски борш с телешкоРуски борш с телешкоПочистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват...
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месоЗа приготвянето на тази изключително богата на компоненти и ароматна руска супа подготвям първо зеленчуците....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецептаМесото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани...
БоршБоршЦвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Зелен боршЗелен боршКартофите се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват в бульона. Лукът се нарязва на ситно. Морковите се настъргват на средно ренде. Половината...
Молдовски боршМолдовски боршОбелете картофа и го нарежете на едри кубчета. Сложете картофените кубчета заедно със ситно нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните...
Говежди боршГовежди боршНарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Постен боршПостен боршЗапържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Унгарски боршУнгарски боршИзмийте и обелете цвеклото, след което го настържете едро. Сложете цвеклото в голяма тенджера, долейте водата и бекона с кост. Оставете да се...
Манастирски БоршМанастирски БоршИзмийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: