Руски Борш

Разгледай всички 74 избрани предложения за руски борш в Готвач.бг.
Салата Руски боршСалата Руски боршСварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Руски постен боршРуски постен боршИзмийте и почистете зарзавата. Нарежете цвеклото на ивички и го задушете в малко мазнина, заедно с оцета, захарта и доматеното пюре. Лукът, морковът...
Руски борш с телешкоРуски борш с телешкоПочистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват...
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месоЗа приготвянето на тази изключително богата на компоненти и ароматна руска супа подготвям първо зеленчуците....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецептаМесото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани...
БоршБоршЦвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Говежди боршГовежди боршНарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Зелен боршЗелен боршКартофите се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват в бульона. Лукът се нарязва на ситно. Морковите се настъргват на средно ренде. Половината...
Молдовски боршМолдовски боршОбелете картофа и го нарежете на едри кубчета. Сложете картофените кубчета заедно със ситно нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните...
Украински БоршУкраински БоршВ голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Супа БоршСупа БоршОбелете картофите и ги нарежете на парчета. Залейте ги с 2 ч.ч. вода и заедно с универсалната подправка ги сложете да се варят. Сварените картофи...
Литовски боршЛитовски боршЗеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета. Добавят...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: