Салата Руски борш

Салата Руски борш

0

Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се...

1

Руски Борш

Разгледай всички 49 избрани предложения за руски борш в Готвач.бг.
Руски борш с телешко

Руски борш с телешко

Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час...

Руски постен борш

Руски постен борш

1

сол, черен пипер и дафинов лист. Готовият борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър....

Класически руски борш с телешко месо

Класически руски борш с телешко месо

приготвяне на стоплящия душата борш. Месото варя в 4 ч.ч. от бульона /желиран и студен/, при слабо кипене. В подходящ съд задушавам...

Руски борш с месо по оригинална рецепта

Руски борш с месо по оригинална рецепта

12

Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите...

Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Супа Борш

Супа Борш

4

около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....

Манастирски Борш

Манастирски Борш

Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...

Молдовски борш

Молдовски борш

. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш....

Унгарски борш

Унгарски борш

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....

Украински Борш

Украински Борш

2

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...

Говежди борш

Говежди борш

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: