Рязане на Ананас

Открий всички 74 подбрани съвети относно рязане на ананас в Готвач.бг.
Рязани бухтиРязани бухти
2
Разбийте яйцата в купа с вилица, като добавите сол. Сипете върху тях в средата на купата киселото мляко, а върху него сипете бакпулвера и...
Рязани камбиРязани камби
Камбите се измиват, почистват от семките и режат на парчета. Прави се солен разтвор от водата и солта, в който нарязаните камби престояват 12...
АнанасАнанас
1
. Отглеждане на ананас Ананасът е необходимо да бъде засаден на места, където температурата остава най-висока. Най-добрата почва за ананаса е...
Рязана туршияРязана туршия
1
Камбите, морковите, зелето и целината се измиват и нарязват на средно големи парчета. Саламурата се приготвя, като в тенджера се смесват...
Кулинарни техники за рязанеКулинарни техники за рязане
специалитети е нужно освен любов и въображение, но и да се запознаем и със специалните кулинарни умения и техники за рязане. Ето ги и някои от...
Рязан тутманикРязан тутманик
Разтваряте маята в топлата вода със захарта и няколко лъжици брашно. Когато шупне, я добавяте към брашното и останалите продукти. С постепенно...
Рязана питка с маслоРязана питка с масло
Пресейте килограм от брашното и направете кладенче, сложете солта, киселото мляко, олиото и оцет. Разбийте яйцата и го добавете. Разтворете...
Рязано зеле с подправкиРязано зеле с подправки
Зелето нарязваме на тънко и го разбъркваме с настърганите моркови, изстискания лимонов сок и останалите подправки. Нареждаме сместа плътно в...
Техники за рязане на тортени блатовеТехники за рязане на тортени блатове
Често се случва така, че домакините изпитват затруднения при разрязване на вече изпечените тортени блатове. Обикновено те се опитват да разрежат...
Съвети и техники за безопасно рязанеСъвети и техники за безопасно рязане
рязане. Рязането трябва да става далече от тялото. Ножът се подава с дръжката напред, не се лови, ако пада и не се тича с него. Ако...
Питки, рязани с чинияПитки, рязани с чиния
12
Разбиваме яйцето. Натрошаваме си сиренце. В киселото мляко слагаме содата да шупне. Пресяваме си брашното в отделна купа. В нея си правим...
Попска рязанкаПопска рязанка
В малка тенджерка нарязваме на ситно двата вида месо и бекона и ги задушаваме. След това вземаме всички зеленчуци и ги нарязваме на парчета...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка: