Салата от Червено Цвекло и Моркови

Разгледай всички 24 авторски предложения за салата от червено цвекло и моркови в Готвач.бг.
Салата от червено цвекло и морковиСалата от червено цвекло и морковиОбелваме измитите глави цвекло и моркови и ги настъргваме на едро ренде. Посоляваме, поливаме със зехтин и лимонов сок и разбъркваме....
Салата от червено цвекло и морковСалата от червено цвекло и морковМорковите и цвеклото се обелват, измиват и настъргват на едро ренде. Разбъркват се и се овкусяват със солта и оцета....
Салата с червено цвеклоСалата с червено цвеклоЦвеклото и морковите се настъргват. Нарязва се на ситно магданоз и се разбърква с цвеклото....
Салата от червено цвеклоСалата от червено цвеклоСваряваме цвеклото. Като изстине, обелваме го и настъргваме на едро ренде. След което го оставяме за около 5 мин. да се отцеди....
Червена салата с цвеклоЧервена салата с цвеклоОбелват се и трите зеленчука и се рендосват в голяма купа. Добавят се маслините - със или без костилката. Орехите се накълцват на малки парченца...
Салата от картофи, червено цвекло и морковиСалата от картофи, червено цвекло и морковиЦвеклото, картофите и морковите се измиват и обелват....
Салата с червено цвекло, ябълки и морковиСалата с червено цвекло, ябълки и морковиСвареното червено цвекло се настъргва на едро ренде. Морковът се бели и също се настъргва и прибавя при цвеклото....
Печено червено цвеклоПечено червено цвеклоИзмийте червеното цвекло, подсушете го и увийте всяко във фолио или хартия за печене....
Сладко червено цвеклоСладко червено цвеклоЧервеното цвекло се вари в подсолена, вряща вода около 30 мин. Лукът също се вари в подсолена и вряща вода около 5 мин....
Консервирано червено цвеклоКонсервирано червено цвеклоПодредете цвеклото в буркани и на 2 реда цвекло поръсвайте ред хрян....
Пълнено червено цвеклоПълнено червено цвеклоИзбират се дребни глави червено цвекло с големината на яйце. Сваряват се, обелват се, отгоре се отрязва капаче и вътрешността им се издълбава....
Мариновано червено цвеклоМариновано червено цвеклоИзмийте цвеклото и го сварете до омекване. Охладете го, обелете го и нарежете на кубчета или тънки резенчета....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: