Сарми как се Правят

Открий всички 23 кулинарни идеи относно сарми как се правят в Готвач.бг.
Мързеливи сарми
Мързеливи сарми
Киселото зеле се нарязва и се слага в една тава. Отделно се запържва лукът, нарязан на дребно, добавя се доматеното пюре и каймата...
Пилешки сарми
Пилешки сарми
, ориентировъчно в 6 литров (кръгъл) гювеч се побират 6 сарми. Остатъка от плънката изсипете в гювеча и добавете 200-250 мл вода. Поставете...
Развити сарми
Развити сарми
Зелето се нарязва, намачква се и се разбърква с ориза, каймата и подправките. Продуктите се заливат се 3 чаши вряла вода, подправят се на вкус...
Чифликчийски сарми
Чифликчийски сарми
сарми, подреждат се в дълбок гювеч, заливат се с равни количества зелев сок и вода, и останалото вино колкото да ги покрие. Запичат се 40- 50 ...
Агнешки сарми
Агнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е...
Ориенталски сарми
Ориенталски сарми
. Като е готова сваляме от котлона, отцеждаме лозовите листа и слагаме във всяко по малко. Завиваме стегнато сармите на правоъгълници и ги...
Шопски сарми
Шопски сарми
прибира на топло. В мазнината от пърженето се слага ситно нарязания праз. Празът се запържва до омекване. Преди да свалите от котлона, добавете...
Молдовски сарми
Молдовски сарми
слага от плънката. Завиват се на сарми, слагат се в тава, намазана с мазнина, заливат се със смес от сметаната и доматеното пюре и се пекат около ...
Туршия-сарми
Туршия-сарми
, накъсайте магданоза на клончета. Във всеки зелев лист слагайте от продуктите и го увивайте като сарма. Наредете в буркани и залейте със...
Хайдушки сарми
Хайдушки сарми
сложете по 2-3 парченца от сланината и месото. Завийте сармите и ги подреждайте в тенджера, като между редовете слагайте тънки листа сланина...
Празнични сарми
Празнични сарми
1
зеле се завива като сарма. Поставят се в глинен гювеч, заливат се със топла вода да се покрият сармите, поръсват се със червен пипер и се ...
Чорбаджийски сарми
Чорбаджийски сарми
1
, похлупват се с чиния, заливат се с топла вода и се оставят да врят на тих огън, докато останат на мазнина. Поднасят се, като във всяка чиния се слага ...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: