Свинска Чорба

Открий всички 74 авторски предложения за свинска чорба в Готвач.бг.
Свинска чорбаСвинска чорбаНарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска Дроб-ЧорбаСвинска Дроб-ЧорбаСварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето....
Свинска джолан чорбаСвинска джолан чорбаДобавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта. Варете чорбата до готовност....
Свинска курбан чорбаСвинска курбан чорбаОвкусете чорбата със сол, черен пипер, джоджен и лют червен пипер....
Пикантна свинска чорба - пачаПикантна свинска чорба - пачаПикантната свинска чорба - пача е готова....
Курбан чорба със свинскоКурбан чорба със свинскоКурбан чорбата със свинско се поднася гореща. Добър апетит!...
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачетаПоднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Борш чорба със свинскоБорш чорба със свинскоЗадушава се отново за няколко минути, след което се всичко се прехвърля в тенджерата при врящото свинско месо....
Чорба от свински кокалиЧорба от свински кокалиЗалейте кокалите със студена вода и кипнете. Отстранете образувалата се пяна и варете около 60 минути на тих огън под похлупак. Свалете от огъня,...
Чорба от свински ушиЧорба от свински ушиПочистваме старателно ушите. Слагаме ги в тенджера с вода на котлона. Когато заври ги отпенваме. Прибавяме няколко зърна черен пипер и сол. Имайте...
Чорба със свински гърдиЧорба със свински гърдиПърво се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио. Добавя се към гърдите. След това се нарязват...
Чорба от свински езикЧорба от свински езикИзмийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца. Прецедете бульона...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: