Свинска Чорба

Открий всички 74 авторски предложения за свинска чорба в Готвач.бг.
Свинска чорбаСвинска чорбаНарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска Дроб-ЧорбаСвинска Дроб-ЧорбаСварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето....
Свинска джолан чорбаСвинска джолан чорбаДобавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта. Варете чорбата до готовност....
Свинска курбан чорбаСвинска курбан чорбаОвкусете чорбата със сол, черен пипер, джоджен и лют червен пипер....
Чорба от свинско шкембе и свински ушиЧорба от свинско шкембе и свински ушиНа финала приготвяме и застройката на чорбата от свинско шкембе и свински уши....
Пикантна свинска чорба - пачаПикантна свинска чорба - пачаПикантната свинска чорба - пача е готова....
Чорба от свински джоланЧорба от свински джоланСервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус....
Курбан чорба със свинскоКурбан чорба със свинскоКурбан чорбата със свинско се поднася гореща. Добър апетит!...
Борш чорба със свинскоБорш чорба със свинскоЗадушава се отново за няколко минути, след което се всичко се прехвърля в тенджерата при врящото свинско месо....
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачетаПоднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Чорба със свински гърдиЧорба със свински гърдиПърво се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио. Добавя се към гърдите. След това се нарязват...
Чорба от свински ушиЧорба от свински ушиПочистваме старателно ушите. Слагаме ги в тенджера с вода на котлона. Когато заври ги отпенваме. Прибавяме няколко зърна черен пипер и сол. Имайте...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: