Свински Врат на Скара

Открий всички 30 авторски предложения за свински врат на скара в Готвач.бг.
Свински врат на скара
Свински врат на скара
. Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата. Престояват минимум 2 часа в хладилник. Печем на загрята предварително скара ...
Свински вратни пържоли на скара
Свински вратни пържоли на скара
нея около два часа. Намажете скарата с мазнина и я загрейте. Подредете отгоре пържолите и печете около 15 минути, след което ги обърнете и...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Ветрило от свински врат
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...
Свински врат с глазура
Свински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...
Свински врат със зеленчуци
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...
Свински врат с картофи
Свински врат с картофи
2
. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с ...
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Свински Врат в Гювеч
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта...
Руло от Свински Врат
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
Скилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се...
Свински врат ветрило
Свински врат ветрило
Върху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: