Свински Врат по Ловджийски

Прегледай всички 32 авторски предложения относно свински врат по ловджийски в Готвач.бг.
Свински врат с гъст ловджийски сос
Свински врат с гъст ловджийски сос
4
Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Свински Джолан по Ловджийски
Свински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...
Свински кебап по ловджийски
Свински кебап по ловджийски
Свинското месо нарязваме на малки парчета и поставяме в тефлонова тенджера. Запържваме месото със свинска мас. Добавяме зеленчуците - лука...
Свински дроб по ловджийски
Свински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко...
Ветрило от свински врат
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...
Свински врат с глазура
Свински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...
Свински врат със зеленчуци
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...
Свински врат на скара
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...
Свински врат с картофи
Свински врат с картофи
2
. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с ...
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
Скилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: