Свински врат с гъст ловджийски сос

Свински врат с гъст ловджийски сос

4

Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме...

1

Свински Врат по Ловджийски

Прегледай всички 31 авторски предложения относно свински врат по ловджийски в Готвач.бг.
Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Свински дроб по ловджийски

Свински дроб по ловджийски

Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко...

Свински кебап по ловджийски

Свински кебап по ловджийски

Свинското месо нарязваме на малки парчета и поставяме в тефлонова тенджера. Запържваме месото със свинска мас. Добавяме зеленчуците - лука...

Свинско по ловджийски

Свинско по ловджийски

омекнало. Добавете размитото в малко вода брашно, всички останали подправки и маслото. Разбъркайте и оставете да ври още 10 минути. Поднесете свинското по ловджийски с резени лимон....

Свинско по ловджийски в гювеч

Свинско по ловджийски в гювеч

Нарежете месото на кубчета. Запържете в малко мазнина. Добавете нарязаните бекон /на кубчета/, лук и моркови /на ситно/. След няколко минути...

Задушени свински бъбреци по ловджийски

Задушени свински бъбреци по ловджийски

След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета. Слагаме ги в тенджера, в която сме прибавили към водата оцет, и...

Свински врат със зеленчуци

Свински врат със зеленчуци

Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...

Свински врат с глазура

Свински врат с глазура

1

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...

Свински врат с картофи

Свински врат с картофи

2

. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....

Свински врат на скара

Свински врат на скара

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: