Свински Врат с Кост на Фурна с Лук и Гъби

Открий всички 33 избрани предложения за свински врат с кост на фурна с лук и гъби в Готвач.бг.
Свински врат без кост на фурна
Свински врат без кост на фурна
месото в тавата. Цялата тава се покрива с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна 200 градуса за 1 час. Сваляме фолиото и поръсваме отгоре с ...
Печен свински врат на фурна
Печен свински врат на фурна
Месото без кост, както е цяло парче, се измива и подсушава. Отгоре с остър нож по цялата повърхност на месото се правят прорези с дълбочина 1 см...
Пиян свински врат на фурна
Пиян свински врат на фурна
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и...
Ароматен свински врат на фурна
Ароматен свински врат на фурна
2
първоначално за 10 минути на силна фурна - 220 С, след това се намалява на 180 С, добавя се още малко от бирата(виното) и се пече за 1 час и 30 мин...
Свински каренца във фурна с лук и гъби
Свински каренца във фурна с лук и гъби
и поръсете със зехтин. Изпечете в загрята фурна до златисто, като не прекалявате с печенето, за да не станат сухи....
Свински врат с бекон и гъби
Свински врат с бекон и гъби
време в тиган се задушават нарязаните лук и печурки. Когато те поомекнат, се поставя и беконът, също нарязан на ситно. Плънката се премахва от...
Свински врат на фурна с картофи
Свински врат на фурна с картофи
в предварително загрята фурна до 220 градуса. Щом течността в тавата заври, намалете градусите на 180 и оставете да се пече малко над 1 час...
Свински вратни пържоли с гъбен сос на фурна
Свински вратни пържоли с гъбен сос на фурна
. Завийте с алуминиево фолио. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за час и половина. Изключете фурната и махнете фолиото. ...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Свински вратни пържоли на фурна
Свински вратни пържоли на фурна
. Внимава се да не изсъхнат. 7. Готовите вратни пържоли на фурна се поръсват със едра люспеста сол преди поднасяне. Тя ще контрастира с ...
Свинско с лук на фурна
Свинско с лук на фурна
1
Месото се измива, подсушава, нарязва се на парчета и се задушава в загрятото олио и малко вода. Добавя се нарязаният лук и се задушава...
Свинско с лук и гъби
Свинско с лук и гъби
пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата. Добавяте една чаена чаша червено вино и запържвате ...

Рейтинг

3.1
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 1
2 3
1 1
Дай твоята оценка: