Свински Врат с Кост на Фурна с Лук и Гъби

Открий всички 25 избрани предложения за свински врат с кост на фурна с лук и гъби в Готвач.бг.
Свински врат без кост на фурна
месото в тавата. Цялата тава се покрива с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна 200 градуса за 1 час. Сваляме фолиото и поръсваме отгоре с ...
Пиян свински врат на фурна
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и...
Ароматен свински врат на фурна
2
първоначално за 10 минути на силна фурна - 220 С, след това се намалява на 180 С, добавя се още малко от бирата(виното) и се пече за 1 час и 30 мин...
Печен свински врат на фурна
Месото без кост, както е цяло парче, се измива и подсушава. Отгоре с остър нож по цялата повърхност на месото се правят прорези с дълбочина 1 см...
Свински каренца във фурна с лук и гъби
и поръсете със зехтин. Изпечете в загрята фурна до златисто, като не прекалявате с печенето, за да не станат сухи....
Свински врат с бекон и гъби
време в тиган се задушават нарязаните лук и печурки. Когато те поомекнат, се поставя и беконът, също нарязан на ситно. Плънката се премахва от...
Свински врат на фурна с картофи
в предварително загрята фурна до 220 градуса. Щом течността в тавата заври, намалете градусите на 180 и оставете да се пече малко над 1 час...
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Свинско с лук и гъби
пържите праз лука и гъбите, нарязани на шайби. След това ги добавяте при месото и лютеницата. Добавяте една чаена чаша червено вино и запържвате ...
Свински ребърца без кост с бира на фурна
загрята фурна. Печете около два часа на 200 градуса, след което махнете фолиото, обърнете парчето месо и го допечете още около 30 минути без фолио. ...
Свинско с лук на фурна
1
Месото се измива, подсушава, нарязва се на парчета и се задушава в загрятото олио и малко вода. Добавя се нарязаният лук и се задушава...
Свински дроб с лук на фурна
1
. Набрашнените парчета черен дроб се потапят в олиото и се подреждат в подходяща тава. Карантиите се покриват с нарязания на тънки филии лук...

Рейтинг

3.1
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 1
2 3
1 1
Дай твоята оценка: