Свински Гулаш

Прегледай всички 74 подбрани съвети за свински гулаш в Готвач.бг.
Свински гулашСвински гулашСвинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....
Свинска гулаш яхнияСвинска гулаш яхнияНека свинската гулаш яхния покъкри и да се сгъсти....
Свински Гулаш с ГъбиСвински Гулаш с ГъбиЗагрейте олиото в дълбок тиган на котлона на умерена температура и запържете свинските парченца за около 10 мин, като разбърквате....
Свински гулаш по сегединскиСвински гулаш по сегединскиЛукът се реже на ситно, месото се реже на едри кубчета. Половината мас се загрява и в нея се запържва месото. Отделно се загрява останалата мас...
Гулаш от свински джоланГулаш от свински джоланПоднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Гулаш със свинско месоГулаш със свинско месоГулашът със свинско месо е много вкусен....
Чешки гулаш със свинскоЧешки гулаш със свинскоВ дълбок съд се запържва лукът докато почервенее. Към него се добавят смлените скилидки чесън, кимът, кимионът, доматеното пюре, канелата, червеният...
ГулашГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
Гулаш със свинско и картофиГулаш със свинско и картофиСвинското се нарязва на парчета и съвсем леко се запържва заедно с нарязаните на ситно лук, праз и чушките. След това се прехвърля в тенджера,...
Румънски гулаш от свинско месоРумънски гулаш от свинско месоСвинското се нарязва на малки парчета и се запържва до златиста коричка в маслото. Добавя се брашното, доматеното пюре и всичко се пържи още 5...
Гулаш с чушки и свинско месоГулаш с чушки и свинско месоПрехвърлете продуктите в гювеч и печете гулаша с чушки и свинско месо в загрята на 200-220 градуса фурна за 120-180 минути....
Гъбен гулашГъбен гулашЗадушаваме гъбения гулаш още 15 минути и отстраняваме от котлона. Поднасяме в затоплени чинии и поръсваме с прясно смлян черен пипер....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: