Свински Гърди

Прегледай всички 60 авторски предложения относно свински гърди в Готвач.бг.
Чорба със свински гърдиЧорба със свински гърди
Първо се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио. Добавя се към гърдите. След това се...
Свински гърди с оризСвински гърди с ориз
1
Нарежете свинските гърди на парчета и ги сложете да се варят за 1 час. Сланината или бекона нарежете на ивици и ги сложете в тиган да се...
Свински гърди на фурнаСвински гърди на фурна
разбърква добре. Добре измитите и отцедени свински гърди се накисват в марината и се оставят да престоят в хладилник за 3-5 часа. След това се прехвърлят в намазнена тавичка. Пекат се на 200 градуса за 30-40 минути....
Зеле със свински гърди и свинска масЗеле със свински гърди и свинска мас
градуса. Запича се много приятно. При печенето можем да прибавим и 1 ч.ч топла вода. Разбъркваме то време на време. Слагаме ги така че да има навсякъде зеле и свински гърди. Да ви е сладко! Хапваме с люти чушлета....
Свински гърди с картофиСвински гърди с картофи
1
Почистете и измийте картофите и лука. Нарежете ги на едри полумесеци. Сложете ги в тава, полейте със зехтина, поръсете с мащерка, сол, черен и...
Свински гърди на жарСвински гърди на жар
Месото се нарязва на тънки, дълги парчета. В купа се смесват сухите стрити и смлени подправки - кимионът, кориандърът, черният пипер, чесънът...
Печени мариновани свински гърдиПечени мариновани свински гърди
Нарязваме свинските гърди на парчета и ги поставяме в купа заедно с нарязания на полумесеци лук. Прибавяме соевия сос, меда, горчицата, черен...
Свински гърди на грилСвински гърди на грил
Свинските гърдите трябва да бъдат цял парче, без кост. Смесете солта, червения и черния пипер, ригана, чесъна, кориандъра и кимиона...
Пълнени свински гърдиПълнени свински гърди
С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче. Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза. Гърдите се пълнят с тази...
Шпиковани свински гърди на фурнаШпиковани свински гърди на фурна
поставяме шпикованите свински гърди в хладилник за 24 часа. Изваденото месо оставяме за час да се темперира. Поръсваме го със сол от двете страни...
Пълнени свински гърди по елинскиПълнени свински гърди по елински
дебел конец. Загрейте зехтина и запържете пълнените свински гърди от всички страни равномерно. Прехвърлете го в подходяща тава, залейте го с...
Печени свински гърди с бираПечени свински гърди с бира
Измиваме и хубаво подсушаваме гърдите с кърпа. Слагаме малка тавичка на котлона, в която прибавяме олиото, след като се нагорещи, слагаме...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: