Свински Джолан в Гювеч

Открий всички 70 авторски предложения за свински джолан в гювеч в Готвач.бг.
Свински джолан в гювеч
Свински джолан в гювеч
1
черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него ...
Гювеч със свински джолан
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински джолани в гювеч
Свински джолани в гювеч
Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. ...
Шпикован свински джолан в гювеч
Шпикован свински джолан в гювеч
Джоланът се измива и подсушава. С помощта на остър нож се правят прорези в свинския джолан и в тях се пъхва по една цяла скилидка ...
Свински джолан в шарен гювеч
Свински джолан в шарен гювеч
Запържвате лука, гъбите и джолана. Прибавяте останалите продукти и сипвате вода. Слагате един бульон. После всичко това изсипват в ...
Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч
Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч
задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода. Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес. ...
Свински джолан с боб в гювеч
Свински джолан с боб в гювеч
Накиснете боба за два часа. Изхвърлете водата и долейте нова. Сложете боба да заври. Изцедете и прехвърлете в тава. Нарежете зеленчуците и...
Свински джолан с кисело зеле в гювеч
Свински джолан с кисело зеле в гювеч
джолан, шпикован с чесън и овкусен с подправки по избор. Отгоре и отстрани се слага останалото зеле, като джоланът трябва да бъде изцяло ...
Свински джолан с кожа в гювеч
Свински джолан с кожа в гювеч
Свински заден джолан може да се намери в по-големите хранителни магазини, където вакуумирано и свежо се предлага с кост и кожа. Измийте...
Свински джолан със зеленчуци в гювеч
Свински джолан със зеленчуци в гювеч
1
Джолана го мажа със смес от сол, червен пипер, зехтин и мед, и заливам обилно с бяло вино да се маринова - минимум за един час. Мия...
Свински джолан с глазура в гювеч
Свински джолан с глазура в гювеч
хладилника покрит за около 4 часа. Поставете свинския джолан в глинения гювеч. Сипете зеленчуковия бульон. Покрийте с капака и ...
Свински джолани в гювеч с картофи
Свински джолани в гювеч с картофи
6
Свинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро. ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: