Свински Джолан в Гювеч

Открий всички 74 авторски предложения за свински джолан в гювеч в Готвач.бг.
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински джолан в гювеч
1
черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него ...
Свински джолани в гювеч
Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. ...
Шпикован свински джолан в гювеч
Джоланът се измива и подсушава. С помощта на остър нож се правят прорези в свинския джолан и в тях се пъхва по една цяла скилидка ...
Свински джолан със зеленчуци в глинен гювеч
задушават нарязаните зеленчуци. Добавят се подправките и се доливат 3 ч.ч.вода. Нарежда се месото в глинен гювеч, добавя се зеленчуковата смес. ...
Свински джолан с кожа в гювеч
Свински заден джолан може да се намери в по-големите хранителни магазини, където вакуумирано и свежо се предлага с кост и кожа. Измийте...
Свински джолан с кисело зеле в гювеч
джолан, шпикован с чесън и овкусен с подправки по избор. Отгоре и отстрани се слага останалото зеле, като джоланът трябва да бъде изцяло ...
Свински джолан с глазура в гювеч
хладилника покрит за около 4 часа. Поставете свинския джолан в глинения гювеч. Сипете зеленчуковия бульон. Покрийте с капака и ...
Свински джолан с боб в гювеч
Накиснете боба за два часа. Изхвърлете водата и долейте нова. Сложете боба да заври. Изцедете и прехвърлете в тава. Нарежете зеленчуците и...
Свински джолан с картофи в гювеч
3
, чубрица и скилидки чесън. Свинският джолан се намазва с разтопено масло, сол, черен и червен пипер и се поставя отгоре на картофите. ...
Свински джолан с много зеленчуци в гювеч
пипер. Зеленчуците поставете в голяма купа и разбъркайте със същите подправки. В глинения гювеч сложете олио, една част от зеленчуците...
Свински джолан със сърца в гювеч
2
вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките. В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: