Свински Джолан със Грах

Прегледай всички 31 избрани предложения относно свински джолан със грах в Готвач.бг.
Свински Джолан с Грах и Картофи в ГювечСвински Джолан с Грах и Картофи в Гювеч
брашното) се смесват в купа и хубаво се разбъркват. Картофите се нарязват на шайби, морковите също. Омесват се с граха и се потапят в марината за...
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Гювеч със свински джоланГювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Свински джолан със сосСвински джолан със сос
3
прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...
Свински джолан с печуркиСвински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...
Осолен свински джоланОсолен свински джолан
. Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица. След това приберете мезето в хладилника или на хладно в торба. Не подценявайте това джоланче. С кожа и особено вкусно....
Свински джолан по ПавликенскиСвински джолан по Павликенски
Измийте джолана и го поставете в гювеча. Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Обелете лука и морковите. Изчистете чушката...
Чомлек със свински джоланЧомлек със свински джолан
Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
1
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час...
Свински джолан с виноСвински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....
Свински Джолан по ЛовджийскиСвински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: