Свински джолан с кисело зеле в гювеч

Свински джолан с кисело зеле в гювеч

0

Нарязваме на ситно киселата зелка и разстиламе половината зеле на дъното на гювеча. Заливаме отгоре с мазнината и върху него слагаме свинския...

1

Свински Джолан със Зеле в Гювеч

Открий всички 33 избрани предложения за свински джолан със зеле в гювеч в Готвач.бг.
Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

черен пипер и бахар. Прибавяме малко олио и разбъркваме хубаво. На дъното на глинен гювеч поставяме свинския джолан. Около него нареждаме...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

1

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Шпикован свински джолан в гювеч

Шпикован свински джолан в гювеч

Джоланът се измива и подсушава. С помощта на остър нож се правят прорези в свинския джолан и в тях се пъхва по една цяла скилидка чесън. Месото...

Свински джолан с прясно зеле

Свински джолан с прясно зеле

поомекнат малко, добавете нарязаното зеле. Разбъркайте внимателно и задушете, докато зелето поомекне. Добавете всички подправки, но без...

Свински джолан върху кисело зеле

Свински джолан върху кисело зеле

1

Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Овкусете с...

Свински джолан с кисело зеле

Свински джолан с кисело зеле

. Джоланчетата се пекат около 2 часа, след което се изваждат от фурната. Накълцайте киселото зеле на ситно, поръсете с олиото и червения пипер. Добавете...

Джолан с кисело зеле в гювеч

Джолан с кисело зеле в гювеч

1

Нарязвате зелката на дребно и я слагате в гювеча. Добавяте подправките и олиото и разбърквате. Върху зелето слагате джолана, който по...

Джолан с прясно зеле в глинен гювеч

Джолан с прясно зеле в глинен гювеч

за 10 мин. Изваждаме гювеча и пробваме месото, трябва да е почти готово. Към зелето се добавя червеният пипер и се изсипва върху джоланите...

Свински джолан с глазура в гювеч

Свински джолан с глазура в гювеч

хладилника покрит за около 4 часа. Поставете свинския джолан в глинения гювеч. Сипете зеленчуковия бульон. Покрийте с капака и поставете в...

4.4
Общо 7 гласували
5 5
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: