Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

1

Свински Джолан с Гъби

Прегледай всички 47 авторски предложения за свински джолан с гъби в Готвач.бг.
Овечеполска чорба със свински джолан и гъби

Овечеполска чорба със свински джолан и гъби

, пънчетата на гъбите ги режем на по- едри кръгчета. След като се е сварил джоланът, го изваждаме от бульона и слагаме всички зеленчуци. Махаме...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч

Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч

Свинският джолан се измива, подсушава и поръсва със сол. В купа се счуква чесънът, прибавят се 2 супени лъжици олио, лимонов сок, сос Уорчестър...

Свинско джоланче с гъби, броколи и моцарела

Свинско джоланче с гъби, броколи и моцарела

запържва лукът. Добавят се гъбите и се пържат до готовност. Изваждат се при джолана, а в мазнината се слага броколито да се позапържи. Всичко се...

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

1

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: