Свински Джолан с Кожа

Открий всички 46 избрани предложения относно свински джолан с кожа в Готвач.бг.
Свински джолан с кожа в гювеч
Свински джолан с кожа в гювеч
Свински заден джолан може да се намери в по-големите хранителни магазини, където вакуумирано и свежо се предлага с кост и кожа. ...
Свински джолан с кожа с бекон и зеленчуци в гювеч
Свински джолан с кожа с бекон и зеленчуци в гювеч
1
Почистете хубаво кожата на джолана. Нарежете лука на кубчета, чушките на ленти, домата на тънки кръгчета, гъбите на тънки парчета и картофите ...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Свински джолан на фурна
Свински джолан на фурна
Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се...
Свински джолан във фолио
Свински джолан във фолио
Намажете хубаво джолана с олио. Разбъркайте меда със соевия сос, докато се разтвори. Намажете хубаво джолана със сместа. Поръсете с...
Свински джолан с ориз
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След...
Свински джолан с бира
Свински джолан с бира
Почистете и нарежете лука на едри парчета. Сложете в глинен гювеч джолана, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и...
Гулаш от свински джолан
Гулаш от свински джолан
малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински ...
Супа от свински джолан
Супа от свински джолан
2
Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...
Свински джолан в гърне
Свински джолан в гърне
3
Свинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре. В тавата се подреждат...
Свински джолан с чесън
Свински джолан с чесън
Запечатваме джоланите в тиган с малко олио. Шпиковаме ги с чесъна. Овалваме ги в червен пипер, сол и олио. Печем в тава с малко вода...
Бавно печен свински джолан
Бавно печен свински джолан
2
Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: