Свински Език с Масло и Гъби

Открий всички 22 избрани предложения за свински език с масло и гъби в Готвач.бг.
Свински език в чесново масло
Свински език в чесново масло
Измийте свинския език и сложете да се вари, когато образува пяна я оберете. Към края на варенето овкусете със сол, когато е сварен ...
Език с Масло и Гъби
Език с Масло и Гъби
тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...
Задушен телешки език с гъби и масло
Задушен телешки език с гъби и масло
черен пипер. Добавят се гъбите, останалото масло, разбърква се и се готви за няколко минути до омекване, залива се с 180 мл прецеден тел...
Свинки език с вино в масло
Свинки език с вино в масло
В подсолена вода се запарват 2-та езика заедно до почти пълно увиране. След това се отцежда и се слага в съд, като се полива с бяло вино...
Задушен свински език с шкембе в масло и лук
Задушен свински език с шкембе в масло и лук
тенджера, ще отнеме доста повече време. Веднага след сваряването, още докато езикът е топъл, го обелете и почистете. Нарежете езика и ...
Свинско печено върху гъби с масло
Свинско печено върху гъби с масло
готовност. Овкусяваме със сол и черен пипер. Поднасяме месото върху канапе от гъби в масло и с гарнитура от задушени зеленчуци. ...
Език в масло
Език в масло
2
поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да ...
Телешки език в масло
Телешки език в масло
1
разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Сандвичи със свински език
Сандвичи със свински език
Сварете почистения свински език в тенджера под налягане, като добавите и подправките. Готовият език се охлажда и се реже на резени...
Терин от свински език
Терин от свински език
за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...
Паниран свински език
Паниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го ...
Свински език пане
Свински език пане
галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена ...

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: