Свински Езици Пане

Разгледай всички 21 кулинарни идеи относно свински езици пане в Готвач.бг.
Свински език панеСвински език пане
галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Свински хапки панеСвински хапки пане
мазнина. Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава. Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор....
Свински дроб панеСвински дроб пане
Дробът се почиства, измива и подсушава. Нарязва се на парчета, дебели около един пръст. Всяко от тях се натърква с подправките. Потапя се в...
Свински филенца панеСвински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер. В купа сипете соевия сос и белия...
Телешки език панеТелешки език пане
Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се...
Свински езици с празСвински езици с праз
Сварете предварително свинските езици. Най-добре в херметическа тенджера. Нарежете на колелца. Запържете леко в олиото. Добавете и нарязания...
Предястие от свински езици и зеленчуциПредястие от свински езици и зеленчуци
сварените, обелени от ципата езици, картофите и сварените яйца. Подправяме със сол, черен пипер, олио и оцет на вкус. Разбъркваме добре...
Свински езици в сос с хвойнаСвински езици в сос с хвойна
, сварените езици се обелват и се нарязват на филийки. Поставят се в тавичка. Езиците се заливат с готовия сос. Ястието се пече около 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Свински котлети пане със сухар от 1960 г.Свински котлети пане със сухар от 1960 г.
се мели. Яйцата се разбиват на пяна, за да не остане неразбит белтък, който ще развали панировката при потапянето. Свински котлети пане със сухар от 1960 г. са много вкусни....
Сандвичи със свински езикСандвичи със свински език
Сварете почистения свински език в тенджера под налягане, като добавите и подправките. Готовият език се охлажда и се реже на резени...
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: