Свински Кебап със Сметана

Разгледай всички 74 избрани предложения за свински кебап със сметана в Готвач.бг.
Свински кебапСвински кебап
Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен...
Винен свински кебапВинен свински кебап
червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото стане готово. Накрая...
Свински кебап с печуркиСвински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме...
Друсан свински кебапДрусан свински кебап
1
. Гответе до готовност. Накрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз....
Свински кебап с морковиСвински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици...
Свински винен кебапСвински винен кебап
11
. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина. Поднесете винения кебап с наситнен магданоз....
Свински кебап с празСвински кебап с праз
, водата и виното изврят. От време на време фурната се отваря, за да се разбърка кебапа. Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....
Свински кебап по ловджийскиСвински кебап по ловджийски
Свинското месо нарязваме на малки парчета и поставяме в тефлонова тенджера. Запържваме месото със свинска мас. Добавяме зеленчуците - лука...
Свински кебап в патладжанСвински кебап в патладжан
2
Измийте патладжаните, отстранете дръжките и разрежете по дължина през средата, за да се получат нещо като 6 бр. лодки. С остър нож внимателно (за...
Свински кебап по СтранджанскиСвински кебап по Странджански
Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината. Последователно прибавяме...
Свински кебап в стомнаСвински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене. Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист...
Свински кебап по добруджанскиСвински кебап по добруджански
Режем месото на кубчета. Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги. В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба. Посоляваме. Пържим до готовност и сервираме топло....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: