Свински Крака

Прегледай всички 36 авторски предложения относно свински крака в Готвач.бг.
Яхния със свински кракаЯхния със свински крака
Свинските крака се разцепват по дължина и се задушават в 2 лъжици мас. Изваждат се и в същата мазнина се задушават лукът, нарязан на ситно, след...
Салата от свински крачкаСалата от свински крачка
2
Измиваме свинските крачета, заливаме ги с 5 - 6 чаши вода и ги слагаме да се варят на силен огън. Щом заври водата посоляваме и добавяме...
Мъжка торта от свински кракаМъжка торта от свински крака
Добре почистените свински крака и уши заедно със свинските бузи, се слагат в подходящ съд, заливат се със студена вода, посоляват се и се варят...
Попска яхния от свински кракаПопска яхния от свински крака
Разцепваме свинските крака по дължина и ги задушаваме в 2 лъжици мас. Изваждаме ги и в мазнината задушаваме ситно нарязания лук поръсен с...
Руло от свински крака с каймаРуло от свински крака с кайма
Краката добре се измиват. Отрязва се най-долната част, след което се прави разрез по дължина и се маха кокалът, за да остане само кожата с малко...
Супа от свински крака, уши и джоланСупа от свински крака, уши и джолан
. Вече сварените свински уши, крака и джолан се обезкостяват и нарязват на малки парчета. Бульонът се прецежда. Скилидките на чесъна се обелват...
Свински пържоли от бут с пачи кракСвински пържоли от бут с пачи крак
полуготовност оваляните в брашно пържоли. Измийте добре гъбите пачи крак. По-едрите начупете на парчета с ръце. По-дребните могат да останат цели...
Супа пача от свински крака, уши и опашкиСупа пача от свински крака, уши и опашки
Свинските крака, уши и опашки измиваме много добре и поставяме в дълбока тенджера. Заливаме ги със студена вода. Изчакваме да заврят и тогава ги...
Супа-пача по Странджански с говежди и свински кракаСупа-пача по Странджански с говежди и свински крака
В подсолена вода сваряваме заедно изчистените (от копитата крака) и измити говежди крачета, свински крачета, уши и опашки. Прецеждаме бульона...
Печени свински джолани, краче и ухоПечени свински джолани, краче и ухо
Слагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа. След като заври водата...
Свински каренца със сос от гъби пачи кракСвински каренца със сос от гъби пачи крак
овалва в брашно и се запържва с разтопеното масло. Готовите каренца се подреждат в тава. Нарязваме лука на дребно, изпържваме го в малко краве...
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския крайСвинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: