Свински Пастет

Открий всички 7 подбрани съвети относно свински пастет в Готвач.бг.
Свински пастет
Свински пастет
1
, твърдо сварените жълтъци, маслото и подправките в пасатор или кухненски робот и ги смелете до получаване на хомогенна смес. Поднесете пастета, ...
Свински пастет от дроб
Свински пастет от дроб
1
се запечата. Сложете да се пече на водна баня в умерена фурна за около 10-15 минути. Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да...
Пастет от свинска глава
Пастет от свинска глава
Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода...
Пастет от свински черен дроб с плодове
Пастет от свински черен дроб с плодове
Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...
Пастет от свинска кайма и пушена риба
Пастет от свинска кайма и пушена риба
. Задушаваме до готовност, докато ястието остане почти без сос. Когато е готово, пасираме и получения пастет намазваме на препечени филийки и ...
Свинско филе с чеснова паста и талиатели
Свинско филе с чеснова паста и талиатели
1 с.л. зехтин. Върху всяко изпечено филе сложете по 1 с.л. от чесновата паста и поднесете с готовите талиатели....
Паста със свинско месо и зелен лук
Паста със свинско месо и зелен лук
Пастата се сварява, както е описано на опаковката. Аз съм използвала малките мидички CONCHIGLIE, които са по-стегнати и се нуждаят от около 10...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: