Свински Пържоли в Глинен Съд

Разгледай всички 25 авторски предложения за свински пържоли в глинен съд в Готвач.бг.
Свинско в глинен съд
Свинско в глинен съд
Нарежете месото на парчета и го поставете в намасления глинен съд /тава/. Поръсете с галетата и подправките. Налейте виното и разбъркайте...
Крехки пържоли в глинен съд
Крехки пържоли в глинен съд
3
Почистваме гъбите и лука и ги нарязваме. Надребняваме и киселите краставички. Намазваме глинения съд с масло и редим в него както от начуканите...
Вратни пържоли със зеленчуци в глинен съд
Вратни пържоли със зеленчуци в глинен съд
. Със студено масло намажете дъното и стените на глинен съд. Сложете половината от зеленчуците и върху тях наредете пържолите. ...
Свински гърди с прясно зеле в глинен съд
Свински гърди с прясно зеле в глинен съд
Нарежете месото на подходящи парчета и го запържете в силно сгорещено олио за няколко минути от всички страни. Щом месото се запечата, го...
Зелеви сарми в глинен съд с пилешко и свинско
Зелеви сарми в глинен съд с пилешко и свинско
сместа. Подредете ги в глинен съд по края. В средата поставете от пилешкото месо. Направете втори ред сарми и сложете свинското месо. ...
Печено свинско с бяло вино в глинен съд
Печено свинско с бяло вино в глинен съд
малко 8-10 часа. Почистват се картофите и морковите, нарязват се по на едро и се слагат в глинен съд. Изсипва се месото с маринатата и ...
Телешко в глинен съд
Телешко в глинен съд
1
Почистеното от костите и тлъстините телешко месо се нарязва на по-големи парчета и се слага в пръстен съд. Върху него се поставят изчистените и...
Гювеч в глинен съд
Гювеч в глинен съд
4
сложете да се изпече за около 1 час и 30 минути в загряна на 160-170 градуса. Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен ...
Печено агнешко в глинен съд
Печено агнешко в глинен съд
3
месото е напълно готово. Накрая може да махнете капака и да го запечете за известно време. Поднесете печеното агнешко в глинен съд със салата ...
Прясно зеле със свински пържолки в глинен гювеч
Прясно зеле със свински пържолки в глинен гювеч
трета от зелето, поръсваме червен пипер, сол , кимион и мас. Върху него поставяме три пържоли и отново втората час от зелето, подправките и...
Бавно печен джолан в глинен съд
Бавно печен джолан в глинен съд
глинен гювеч. Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа. Поднасяте печения свински джолан със ...
Новогодишна баница с късмети в глинен съд
Новогодишна баница с късмети в глинен съд
добре дъното и стените на глинен съд с диаметър около 25 см с капак. Угасяваме содата във киселото мляко и лимоновия сок. Разбиваме...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: