Свински Сърца

Прегледай всички 22 избрани предложения за свински сърца в Готвач.бг.
Панирани свински сърцаПанирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...
Свински сърца в гювечСвински сърца в гювеч
1
Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...
Свинско сърце в маслоСвинско сърце в масло
3
нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване. Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата. Добавя се останалото масло и...
Свински сърца на грилСвински сърца на грил
2
Измийте и почистете свинските сърца. Разполовете ги надве и направете напречни разрези по повърхността. Поръсете ги със соев сос и олио...
Свински сърца на скараСвински сърца на скара
2
сърце се взема, отцежда се, посолява се и се мята на скарата. Свинските сърца на скара се пекат до готовност от двете страни....
Пъстърма от свински сърцаПъстърма от свински сърца
2
саламурата и изкисваме пастърмата в течаща вода. Овалваме в подправките и закачаме пъстърмата от свински сърца на проветриво място за 7 дни....
Свинско сърце с оризСвинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa. Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона. Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите....
Бабините свински сърца по селскиБабините свински сърца по селски
2
лука с доматите и чушките, след като покъкрят, добавете нарязаните парченца сърца. Оставете да се запържват заедно и овкусете с подправките...
Свинска Дроб СърмаСвинска Дроб Сърма
Дробът се измива и се накисва за час в съд с прясно мляко (да го покрива хубаво). След това се пуска във вряща подсолена вода за около 15...
Свински сърца с лук и соев сосСвински сърца с лук и соев сос
Измийте и нарежете сърцата на големи парчета, сложете да се варят. Когато образуват пяна отпенете или изхвърлете водата, измийте ги отново и...
Кисело зеле със свински сърца и оризКисело зеле със свински сърца и ориз
прецедения бульон от сърцата и сварете зелето. Като се свари, добавете почистения и измит ориз и нарязаните сърца. Ориза оставете да се...
Свински сърца, задушени с вино и маслоСвински сърца, задушени с вино и масло
Свинските сърца трябва да се сварят. За предпочитане е да се варят в тенджера под налягане за около 50 мин. Измиват се и се слагат да се...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: