Свински Сърца в Гювеч

Открий всички 24 авторски предложения за свински сърца в гювеч в Готвач.бг.
Свински сърца в гювеч
Свински сърца в гювеч
1
Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...
Свински джолан със сърца в гювеч
Свински джолан със сърца в гювеч
2
вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките. В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата...
Пилешки сърца гювеч
Пилешки сърца гювеч
В топла вода слагам да се сварят сърцата. Към водата прибавям зелева чорба, която ми е останала от зелето от предишната манджа. Зеле си...
Панирани свински сърца
Панирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...
Пилешки сърца в гювече
Пилешки сърца в гювече
3
Почистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина. Може да ги разпределите направо 2 гювечета без да ги задушавате и...
Свински сърца на грил
Свински сърца на грил
2
Измийте и почистете свинските сърца. Разполовете ги надве и направете напречни разрези по повърхността. Поръсете ги със соев сос и олио...
Пъстърма от свински сърца
Пъстърма от свински сърца
2
Сърцата се разрязват на две и се измиват с течаща вода. Отцеждат се и се поръсват със сол - около 70 гр на 1 кг месо. Престояват на студено...
Свински сърца на скара
Свински сърца на скара
2
черен пипер и залейте с маринатата. Оставете да престои за поне час в хладилника в покрит съд. Загрейте скарата. Всяко парче сърце се взема...
Сърна в гювеч
Сърна в гювеч
на порции. В глинен гювеч нареждаме обелените и нарязани картофи. Измиваме гъбите и морковите. Нарязваме ги и ги прибавяме в гювеча...
Бабините свински сърца по селски
Бабините свински сърца по селски
2
лука с доматите и чушките, след като покъкрят, добавете нарязаните парченца сърца. Оставете да се запържват заедно и овкусете с подправките...
Свинска Дроб Сърма
Свинска Дроб Сърма
Дробът се измива и се накисва за час в съд с прясно мляко (да го покрива хубаво). След това се пуска във вряща подсолена вода за около 15...
Свинско сърце в масло
Свинско сърце в масло
3
нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване. Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата. Добавя се останалото масло и...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: