Свински сърца в гювеч

Свински сърца в гювеч

1

Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...

1

Свински Сърца в Гювеч

Открий всички 23 авторски предложения за свински сърца в гювеч в Готвач.бг.
Свински джолан със сърца в гювеч

Свински джолан със сърца в гювеч

2

вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките. В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата...

Пилешки сърца гювеч

Пилешки сърца гювеч

В топла вода слагам да се сварят сърцата. Към водата прибавям зелева чорба, която ми е останала от зелето от предишната манджа. Зеле си...

Пилешки сърца в гювече

Пилешки сърца в гювече

3

Почистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина. Може да ги разпределите направо 2 гювечета без да ги задушавате и...

Свински сърца на скара

Свински сърца на скара

2

черен пипер и залейте с маринатата. Оставете да престои за поне час в хладилника в покрит съд. Загрейте скарата. Всяко парче сърце се взема...

Свински сърца на грил

Свински сърца на грил

2

Измийте и почистете свинските сърца. Разполовете ги надве и направете напречни разрези по повърхността. Поръсете ги със соев сос и олио...

Пъстърма от свински сърца

Пъстърма от свински сърца

2

Сърцата се разрязват на две и се измиват с течаща вода. Отцеждат се и се поръсват със сол - около 70 гр на 1 кг месо. Престояват на студено...

Панирани свински сърца

Панирани свински сърца

Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...

Сърна в гювеч

Сърна в гювеч

на порции. В глинен гювеч нареждаме обелените и нарязани картофи. Измиваме гъбите и морковите. Нарязваме ги и ги прибавяме в гювеча...

Бабините свински сърца по селски

Бабините свински сърца по селски

2

лука с доматите и чушките, след като покъкрят, добавете нарязаните парченца сърца. Оставете да се запържват заедно и овкусете с подправките...

Свинско сърце с ориз

Свинско сърце с ориз

Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa. Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона. Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите....

Свински пържоли в гювеч

Свински пържоли в гювеч

5

продуктите. Залейте с виното с доматеното пюре, мазнината от пърженето и 1/2 ч.ч. вода и печете около 90-110 минути на около 170 градуса. Поднесете свинските пържоли с гарнитура по избор!...

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: