Свински Чомлек

Прегледай всички 74 избрани предложения за свински чомлек в Готвач.бг.
Чомлек със свински джоланЧомлек със свински джоланЧомлекът престоява във фурната 5 часа на 140 градуса. След това кана червено вино няма да е излишна....
Чомлек със свинска плешкаЧомлек със свинска плешкаМесото се нарязва на едри хапки. Картофите се обелват и нарязват на едро. Всичко заедно със захарта, мазнината и подправките се поставя в глинен...
Чомлек от свинско месоЧомлек от свинско месоВ тиган се запържва за кратко нарязаното на хапки месо и се отделя настрани. Лукът, чесънът и морковите се нарязват на колелца, гъбите на ивици...
Бърз чомлек със свинскоБърз чомлек със свинскоНарежете лука на дебели филии, а картофите на едри парчета. Наредете лука на дъното на намазнен гювеч. Посолете и върху лука сипете нарязания на едро...
ЧомлекЧомлекПо оригинална рецепта чомлекът се прави с телешко месо, като му се добавят коленце и опашки, доколкото знам, аз обаче не успях да намеря такива продукти...
Чомлек със свинско и печуркиЧомлек със свинско и печуркиМесото се реже на големи хапки, лукът на шайби, чесънът и морковите на колелца, картофите на големи парчета, гъбите на ивици. В дъното на гювеча...
Родопски ЧомлекРодопски ЧомлекГювечът с чомлека се поставя във студена фурна и се включва на 250°C. Като заври, се намалява на 180°C и родопския чомлек се пече 3-4 часа....
Попски ЧомлекПопски ЧомлекРазбърква се всичко внимателно, за да не се разпадне месото, фурната се изключва, а гърнето с попски чомлек се оставя за още 10-тина минути....
Заешки чомлекЗаешки чомлекНакисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме с...
Овчарски ЧомлекОвчарски ЧомлекПохлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност....
Бански чомлекБански чомлекНарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет. В гърне започнете да редите нарязаните на едри парчета...
Чомлек кебапЧомлек кебапМесото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист,...

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: