Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

0

леко и се долива чаша вода. Чомлекът престоява във фурната 5 часа на 140 градуса. След това кана червено вино няма да е излишна....

1

Свински Чомлек

Прегледай всички 74 избрани предложения за свински чомлек в Готвач.бг.
Бърз чомлек със свинско

Бърз чомлек със свинско

1

Нарежете лука на дебели филии, а картофите на едри парчета. Наредете лука на дъното на намазнен гювеч. Посолете и върху лука сипете нарязания на...

Чомлек от свинско месо

Чомлек от свинско месо

3

В тиган се запържва за кратко нарязаното на хапки месо и се отделя настрани. Лукът, чесънът и морковите се нарязват на колелца, гъбите на...

Чомлек със свинска плешка

Чомлек със свинска плешка

Месото се нарязва на едри хапки. Картофите се обелват и нарязват на едро. Всичко заедно със захарта, мазнината и подправките се поставя в глинен...

Чомлек със свинско и печурки

Чомлек със свинско и печурки

2

Месото се реже на големи хапки, лукът на шайби, чесънът и морковите на колелца, картофите на големи парчета, гъбите на ивици. В дъното на...

Чомлек

Чомлек

заври (около 40 мин), след това намалете градусите на 120 и задушавайте 5 часа. По оригинална рецепта чомлекът се прави с телешко месо, като...

Овчарски Чомлек

Овчарски Чомлек

изсипете и другата част от продуктите. Добавете чери доматките. Полейте с бяло вино, олио и вода. Похлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност....

Заешки чомлек

Заешки чомлек

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме...

Постен чомлек

Постен чомлек

В загретия зехтин сложете лукчетата, скилидките чесън, нарязаните целина и моркови. Добавете червения пипер и разбъркайте. Сложете разполовените...

Бански чомлек

Бански чомлек

3

Нарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет. В гърне започнете да редите нарязаните на едри...

Вегетариански чомлек

Вегетариански чомлек

В сгорещеното олио запържваме наситнения лук до златисто и прибавяме настърганите домати, обеления арпаджик, счукания чесън, виното, подправките...

Чомлек кебап

Чомлек кебап

Месото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист...

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: