Свински бут с Ориз на Фурна

Открий всички 61 авторски предложения за свински бут с ориз на фурна в Готвач.бг.
Свински бут на фурна
Свински бут на фурна
1
Почистете свинския бут добре и го накиснете за 12 часа във вода. Пригответе маринатата за месото, като смесите ситно нарязаните лук, чесън и...
Маринован свински бут на фурна
Маринован свински бут на фурна
Бутът се измива добре и се подсушава. Правят се разрези по повърхността му и се поставя в голяма купа. Полива се с марината от сос Уорчестър...
Печен свински бут с ориз
Печен свински бут с ориз
Оризът се измива и накисва във вода. Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко...
Свински бут с картофи на фурна
Свински бут с картофи на фурна
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете розмарина в съд, поръсете го с малко зехтин и го запечете за 8 минути докато стане хрупкав...
Свински бут във фолио на фурна
Свински бут във фолио на фурна
1
голям лист алуминиево фолио. Поставете в тава и долейте виното, а може и само вода или бира. Изпича се в загряна на 180 градуса фурна за 2 часа, ...
Свинско с ориз във фурна
Свинско с ориз във фурна
сол и черен пипер. Готовото месо се нарежда в тавата, настъргват се морковите и се слагат бучки масло. Добавя се вода в съотношение 1:2 с ориза и ...
Свинско с ориз на фурна
Свинско с ориз на фурна
1
Сварява се месото. В тиган се запържват морковите, добавя се измитият ориз, бърка се 10-тина минути. В тава се прехвърля сместа, налива се ...
Свински флейки от бут
Свински флейки от бут
. В тава, намазана със зехтин, подредете гнездата. Печете в предварително загрята фурна на 180°C за около 30 мин....
Свински Бут на Скара
Свински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него...
Свински бут по кукерски
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер. След това се панират - потапят се първо в...
Задушен шпикован свински бут
Задушен шпикован свински бут
филийки, както и остатъка от маринатата. Добавете 1 ч.ч. вода, завийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна...
Свински сушен бут
Свински сушен бут
4
Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също...

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: