Свински джолан с ориз

Разгледай всички 32 подбрани съвети за свински джолан с ориз в Готвач.бг.
Свински джолан с ориз
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След ...
Свинско джоланче с ориз
Свинско джоланче с ориз
Измиваме и накисваме ориза за 2 часа във вода. Сваряваме джолана в подсолена вода, като добавим черния пипер и дафиновия лист. Изваждаме го и...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
ситно пресен лук, морков, измития ориз и когато оризът стане прозрачен, се добавя червеният пипер и две чаши вода. Разбърква се и оставя, ...
Свински Джолан по Ловджийски
Свински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...
Свински джолан с вино
Свински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 ...
Гювеч със свински джолан
Гювеч със свински джолан
1
ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...
Сочен свински джолан
Сочен свински джолан
на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...
Чомлек със свински джолан
Чомлек със свински джолан
Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...
Свински джолан със сос
Свински джолан със сос
3
прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите ...
Свински джолан с печурки
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...
Печен свински джолан
Печен свински джолан
5
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: