Свински джолан с ориз

Разгледай всички 18 подбрани съвети за свински джолан с ориз в Готвач.бг.
Свински джолан с оризСвински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването се слага и чубрицата. Ястието се сервира горещо....
Свинско джоланче с оризСвинско джоланче с ориз
Измиваме и накисваме ориза за 2 часа във вода. Сваряваме джолана в подсолена вода, като добавим черния пипер и дафиновия лист. Изваждаме го и...
Свински джолан с ориз и гъби на фурнаСвински джолан с ориз и гъби на фурна
Измиваме свинския джолан и го почистваме от сухожилия и ципи. Нарязваме го на порционни парчета. Сланината нарязваме на ситни кубчета...
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Обезкостен свински джолан с кисело зеле и оризОбезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз
ситно пресен лук, морков, измития ориз и когато оризът стане прозрачен, се добавя червеният пипер и две чаши вода. Разбърква се и оставя, докато...
Осолен свински джоланОсолен свински джолан
. Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица. След това приберете мезето в хладилника или на хладно в торба. Не подценявайте това джоланче. С кожа и особено вкусно....
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
1
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час...
Чомлек със свински джоланЧомлек със свински джолан
Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...
Свински джолан с виноСвински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....
Свински джолан със сосСвински джолан със сос
3
прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...
Свински Джолан по ЛовджийскиСвински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: