Свински джолан с ориз

Свински джолан с ориз

0

Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно. Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването се слага и чубрицата. Ястието се сервира горещо....

1

Свински джолан с ориз

Разгледай всички 15 подбрани съвети за свински джолан с ориз в Готвач.бг.
Свинско джоланче с ориз

Свинско джоланче с ориз

Измиваме и накисваме ориза за 2 часа във вода. Сваряваме джолана в подсолена вода, като добавим черния пипер и дафиновия лист. Изваждаме го и...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

Обезкостен свински джолан с кисело зеле и ориз

ситно пресен лук, морков, измития ориз и когато оризът стане прозрачен, се добавя червеният пипер и две чаши вода. Разбърква се и оставя, докато...

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

1

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: