Свинско Джейми Оливър

Открий всички 36 подбрани съвети относно свинско джейми оливър в Готвач.бг.
Печено Свинско на Джейми Оливър
2 часа. След това капакът се маха и изпеченото свинско се връща във фурната, за да се зачерви месото. Добър апетит!...
Дресинга на Джейми Оливър
енергично. Става жълта и гъста, но много ароматна смес. С дресинга можем да овкусяваме салата. Рецептата е на Джейми Оливър....
Картофки ала Джейми Оливър
Обелете, измийте и нарежете картофите на две половинки. Сварете ги в подсолена вода за 10 минути. Отцедете ги добре и ги подредете в тавичка...
Розмариновите картофки на Джейми Оливър
3
Почистете и нарежете на едро картофите. Сложете ги във вода с малко сол и ги сварете до полуготовност. Прецедете в гевгир и сложете в намазана с...
Лесен ягодов сладолед от Джейми Оливър
3
Ягодите се почистват, измиват и нарязват на парчета, малките може и цели. Сложете ги в блендера. Прибавя се киселото мляко и горски домашен...
Италианска запеканка с тилапия от Джейми Оливър
Рибните филета се нареждат в купа и се поръсват със сол, черен пипер, наситнените връхчета копър и накъсаните цветчета, малко едро смляно чили...
Пастет от пилешки дробчета на Джейми Оливър
Разтопете маслото със зехтина на слаб котлон за няколко минути. Отделете половината от него на страни, а към останалото в тигана запържете...
Зеле със свински гърди и свинска мас
градуса. Запича се много приятно. При печенето можем да прибавим и 1 ч.ч топла вода. Разбъркваме то време на време. Слагаме ги така че да има навсякъде ...
Свинско плакия
Нарежете месото, сипете олиото в тиган и запържете леко месото. Прехвърлете го заедно с мазнината в тава. Добавете нарязаните зеленчуци...
Гриловано свинско
Нарежете свинските гърди на тънки парчета, а свинския врат нарежете на пържоли. Начукайте месото между фолио, така че да го изтъните...
Свинско жулиен
Нарежете свинското месото и киселите краставичките на жулиени, пушенето месо на кубчета, а гъбите на полумесеци. В подходящ тиган загрейте...
Печено свинско
Разбърквам зехтин, кетчуп, горчица, мед, чесън (сух), сол, червен и бял пипер докато получа еднообразна консистенция. Заливам парчетата месо и...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: