Свинско Друсано с Лук

Открий всички 74 избрани предложения относно свинско друсано с лук в Готвач.бг.
Друсан свински дробДрусан свински дробСвинският дроб се нарязва на хапки. Поръсва се със сода и се разбърква добре. Оставя се да престои 15 минути. Нарязва се лукът, в тиган се...
Друсан свински кебапДрусан свински кебапНарежете свинското месо на кубчета, лука на полумесеци, а чушките на дребни кръгчета....
Друсан кебап от свинско месоДрусан кебап от свинско месоИмаме друсан кебап от свинско месо, който сервираме с любима салата....
Свинско с лукСвинско с лукНарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук. Похлупете тенджерата и задушавайте...
Друсан кебап с гъби и зелен лукДрусан кебап с гъби и зелен лукНарежете месото на парченца и го сложете в тенджера заедно със солта, черния и белия пипер. Налейте една кафеена чашка вода. Похлупете с капак и оставете...
Задушено свинско с лукЗадушено свинско с лукПечете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
Свинско с карамелизиран лукСвинско с карамелизиран лукНарежете на кубчета месото, овкусете със сол и черен пипер и запържете до златисто. После налейте виното и задушете месото. Когато течността се...
Свинско задушено с лукСвинско задушено с лукНарежете месото на по-едри парчета. Сложете маслото в тиган и загрейте на котлона. Сложете две клонки мащерка и няколко листенца салвия да се запържат...
Свинско печено с лукСвинско печено с лукШпиковайте месото с 3-4 скилидки чесън. Сложете го в подходящ съд за печене с капак. Нарежете лука на филийки, посолете и ги наредете върху месото...
Друсан кебапДрусан кебапМесото се нарязва на парчета. В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо. Пържи се до омекване на месото, добавя се сол. Накрая...
Друсан кебап от свинска плешка под капакДрусан кебап от свинска плешка под капакМесото от свинска плешка нарежете на късчета и сложете в нагорещено олио, най-добре в ниска и широка тенджера с капак....
Свински мръвки с лукСвински мръвки с лукСвинското месо се нарязва ма малки парченца и се поставят в тава за печене, в която преди това сме намазали дъното с олиото....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: