Свинско Задушено

Разгледай всички 54 авторски предложения за свинско задушено в Готвач.бг.
Задушено ароматно свинско месо
Задушено ароматно свинско месо
течността закъкри, сложете месото и задушете за 1 час. Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне ...
Свинско задушено в гювеч
Свинско задушено в гювеч
. Включете фурната на 180 градуса и печете за около 50-60 минути. Сервирайте месото с варен ориз, оформен на топки, поръсете с пресен магданоз. ...
Задушено свинско с лук
Задушено свинско с лук
10
първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и ...
Задушено свинско с бекон
Задушено свинско с бекон
Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер. Беконът се нарязва...
Свинско задушено в плик
Свинско задушено в плик
1
тавата и запечете 15 минути. Поднесете задушеното свинско в голяма чиния на масата с прибори за сервиране....
Задушено свинско по македонски
Задушено свинско по македонски
Месото се почиства, измива и нарязва на кубчета. В глинен съд се поставя месото, гъбите, нарязани на четвъртинки. Магданозът, лозовите листа и...
Свинско задушено с лук
Свинско задушено с лук
1
Нарежете месото на по-едри парчета. Сложете маслото в тиган и загрейте на котлона. Сложете две клонки мащерка и няколко листенца салвия да се...
Свинско задушено в зеленчуци
Свинско задушено в зеленчуци
Нарязваме месото на късчета, а зеленчуците - на дребни парчета. В дълбок съд загряваме мазнината и слагаме парчетата месо. Запържваме го...
Задушено свинско със зеле
Задушено свинско със зеле
. Задушавайте зелето до готовност, докато остане на мазнина. Накрая поднесете свинското със зеле с магданоз....
Задушено свинско с гъби
Задушено свинско с гъби
Нарязваме месото на едри късове и го начукваме. Посоляваме, поръсваме с черен пипер. Почистваме и нарязваме гъбите и морковите. В пръстена...
Свинско печено задушено
Свинско печено задушено
върнете на котлона. Върнете месото, затворете с капак. Намалете котлона и оставете свинското задушено да се задуши за половин час...
Свинско задушено с дюли
Свинско задушено с дюли
, изрежете отгоре като капаче, издълбайте средата и напълнете с ястието. Сложете в тава и допечете за 20-тина минути. Преди сервиране поръсете ...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: