Свинско Печено Шпиковано

Открий всички 74 авторски предложения за свинско печено шпиковано в Готвач.бг.
Шпиковано свинскоШпиковано свинскоПоднесете порция от нарязаното шпиковано свинско филе, полято с няколко лъжици сос....
Свинско шпиковано със зеленчуциСвинско шпиковано със зеленчуциПека свинското със зеленчуци за 120 минути на 200 градуса. Източник - Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа...
Свинско контра филе шпикованоСвинско контра филе шпикованоТова, което остава в повече, ще се прибави в съда към печенето на свинското месо. Готовото шпиковано филе се посолява със сол и черен пипер....
Варено шпиковано свинско месоВарено шпиковано свинско месоИзмиваме месото и го шпиковаме със сланината, морковите и зърната черен пипер....
Шпикована печена пуйкаШпикована печена пуйкаДобавя се половината от останалото масло и 1 ч.ч. пилешки бульон и се пече около 90 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Шпикована свинска плешкаШпикована свинска плешкаПоднася се с картофено пюре и лек сос за печено, а може и с гъбен сос....
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибицаПочистената и подсушена рибица се шпикова с малки и продълговати парченца сланина, чесън, морков, които се натикват хубаво навътре в месото....
Печен шпикован заекПечен шпикован заекПечем в умерена фурна. Накрая заливаме със сметаната и печем още 10 минути....
Шпикован свински вратШпикован свински вратВкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Шпиковано Свинско със специален сосШпиковано Свинско със специален сосТова, което остава в повече, ще се прибави в съда към печенето на свинското месо. Готовото шпиковано филе се посолява със сол и черен пипер....
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бутОвкусеното шпиковано месо оставете за една нощ в хладилника. На другия ден го прехвърлете в дълбок съд за печене. Залейте го с олиото....
Печено свинскоПечено свинскоРазбърквам зехтин, кетчуп, горчица, мед, чесън (сух), сол, червен и бял пипер докато получа еднообразна консистенция. Заливам парчетата месо и поръсвам...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: