Свинско Печено на Фурна С БИРА

Разгледай всички 16 авторски предложения относно свинско печено на фурна с бира в Готвач.бг.
Свинско печено с бира
задушат, се добавят бирата и захарта. Сместа се кипва и се изсипва върху поставеното в тавичката месо. Месото се пече в умерена ...
Свинско печено в бира
2
. След като се задушат, се добавят бирата и захарта. Сместа се кипва и се изсипва върху поставеното в тавичката месо. Месото се пече в ...
Печено свинско в бира
лука и чесъна в тигана и ги задушете за около 5 минути. Добавете захарта и бирата. Кипнете сместа и я изсипете върху свинското. Оставете го...
Печени свински гърди с бира
и мащерката. Махаме тавата от котлона и прибавяме бирата с другите неща. Завиваме с фолио и печем на 200 градуса за 60 мин, след което...
Свинско месо, печено в тъмна бира
оставете да клокне на котлона. Залейте с нея свинското месо и го печете 1 1/2 часа в предварително загрята на 150 г фурна. Извадете ...
Печено свинско с бирен сос
се задушат, се добавят бирата и захарта. Сместа се кипва, след което се изсипва върху поставеното в тавичка месо. Месото се пече в на 170...
Ребра на фурна, печени с бира
се слагат в тавичка, сипваме бирата и отиват във загрята фурна 200 градуса за 1 час и 20 минути. По време на печенето се изважда ...
Печени Свински Мръвки на фурна
става много вкусно. Сложете тавата във фурната и печете до извиране на водата и хубаво запичане на месото....
Свинска плешка, печена на фурна
3
, разрязани на две, и се залива с останалото масло. Слага се виното. Завива се с алуминиево фолио и се пече 5 часа на 140 градуса. Маха се...
Агнешко печено с картофи и бира на фурна
фурна и се пече отначало на 220 градуса.След около половин час температурата се намалява на 180 градуса. Малко преди готовност капакът се ...
Печен свински врат на фурна
две, както е с люспата и я сложете отстрани до месото, обърната със срязаната част надолу. При печенето тя ще си пусне аромата. Сложете месото да...
Свински джолан на фурна с бира и соев сос
1
тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава ...

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: