Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
Храна за душата
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Свинско Рагу
Свинско Рагу
Разгледай всички
56
авторски предложения за
свинско рагу
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и...
Свинско рагу с кисело зеле
огън, като се разбърква и долива с вода. Междувременно подготвяме
рагуто
. Избираме шарено месо, което да е с кост и тлъстина. Може да са...
Свинско рагу на фурна
Почистете
свинското
рагу
и го сложете в тенджера под налягане или в друг подходящ такъв съд. Налейте вода до покриването на
рагуто
и ...
Свинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите. Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане. Долива се...
Свинско рагу с картофи
В тенджерата за готвене задушаваме
свинското
рагу
с малко олио и вода. След като се задуши, слагаме картофите, нарязани на едри парчета...
Свинско рагу в гювеч
Сложете
рагуто
в подходящ съд и го сварете до полуготовност. Обелете праза, лука и картофите. Почистете и морковите. Измийте зеленчуците и...
Свинско рагу със зеленчуци
.
Свинското
месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване. Когато месото се запържи, ...
Празничен боб със свинско рагу в гювеч
и подправките, разбъркайте хубаво. Отгоре подредете
свинското
рагу
, налейте топла вода малко над нивото на боба, сложете 2-3 сухи натрошени...
Зрял боб със свинско рагу
. Поставя се
рагуто
и олиото-2-3 с.л. и се долива около 2 л студена вода. Когато водата заври, котлонът се намалява на минимум и варенето...
Прясно зеле със свинско рагу
Свинското
рагу
се увкусява с уни соса и черния пипер и се запържва за около 3 мин в сгорещено олио. Зелето се нарязва на ситно, а морковът...
Боб със свинско рагу в тенжера под налягане
.
свинското
рагу
и слагаме в тенджерата при боба. Лука, моркова, доматите и чушката нарязваме на ситно и пак в тенджерата, добавяме ...
Супа с месце от свинско рагу
целината на ситно. Обезкостяваме парчетата
рагу
и накъсваме на малки парченца месото. В тенджерата, в която ще готвим супата, загряваме мазнината...
1
2
3
4
>
>|
Сподели във Facebook
Харесай ни
Рейтинг
4.7
Общо
3 гласували
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Свинско Рагу с Грах
Свинско Рагу с Картофи
Пилешко Рагу
Сьомга Рагу
Рагу от Сьомга
Как да Сготвим Рагу
Свински Дроб със Свинско Месо на Фурна
Свинско Готвено
Свинско Вретено
Свинско Покрекло
Топ Предложения
Кухненско ренде от неръждаема стомана - шестстранно - 23 см
7.92 лв.
Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
6.44 лв.
Комплект кухненска ножица с дъска
11.88 лв.
Гювеч с капак 5л
28.00 лв.
Форми за сладки - квадратни - 5 броя
3.12 лв.
Цветен кухненски нож с назъбено острие 5“
3.83 лв.
Популярни днес
‹
›
Кога трябва да се пресече киселото зеле?
Храни, които може да ядете на воля, без да пълнеете
Стопете корема, като се храните правилно
12
Пресичане на кисело зеле с лимон
Най-опасните храни на българския пазар
54
Как се яде райската ябълка?
1
От другите сайтове
Свинско Рагу
Рагу
Пилешко Рагу
Гъбено Рагу
Пикантно Свинско
Свинско Роле
Свинско Филе
Човешки Раси
Свински Хапки
Свинска Пача