Свинско Рагу с Грах

Открий всички 30 избрани предложения относно свинско рагу с грах в Готвач.бг.
Свинско рагу
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и...
Свинско рагу на фурна
Свинско рагу на фурна
Почистете свинското рагу и го сложете в тенджера под налягане или в друг подходящ такъв съд. Налейте вода до покриването на рагуто и ...
Свинско рагу супа
Свинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите. Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане. Долива се...
Свинско рагу с картофи
Свинско рагу с картофи
В тенджерата за готвене задушаваме свинското рагу с малко олио и вода. След като се задуши, слагаме картофите, нарязани на едри парчета...
Свинско рагу в гювеч
Свинско рагу в гювеч
Сложете рагуто в подходящ съд и го сварете до полуготовност. Обелете праза, лука и картофите. Почистете и морковите. Измийте зеленчуците и...
Свинско рагу със зеленчуци
Свинско рагу със зеленчуци
. Свинското месо разделяме на 4 порции по 100 грама. Осоляваме го от всички страни и го изпържваме до покафеняване. Когато месото се ...
Свинско рагу с кисело зеле
Свинско рагу с кисело зеле
огън, като се разбърква и долива с вода. Междувременно подготвяме рагуто. Избираме шарено месо, което да е с кост и тлъстина. Може да са...
Прясно зеле със свинско рагу
Прясно зеле със свинско рагу
Свинското рагу се увкусява с уни соса и черния пипер и се запържва за около 3 мин в сгорещено олио. Зелето се нарязва на ситно, а морковът...
Зрял боб със свинско рагу
Зрял боб със свинско рагу
. Поставя се рагуто и олиото-2-3 с.л. и се долива около 2 л студена вода. Когато водата заври, котлонът се намалява на минимум и варенето...
Празничен боб със свинско рагу в гювеч
Празничен боб със свинско рагу в гювеч
и подправките, разбъркайте хубаво. Отгоре подредете свинското рагу, налейте топла вода малко над нивото на боба, сложете 2-3 сухи натрошени...
Ориз с праз и свинско рагу
Ориз с праз и свинско рагу
Рагуто се сварява за 40-50 минути в 1. 5 л. подсолена вода заедно с дафиновия лист и розмарина. Бульонът се прецежда, месото внимателно се...
Супа с месце от свинско рагу
Супа с месце от свинско рагу
целината на ситно. Обезкостяваме парчетата рагу и накъсваме на малки парченца месото. В тенджерата, в която ще готвим супата, загряваме мазнината...

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: