Свинско Руло на Фурна

Разгледай всички 39 избрани предложения за свинско руло на фурна в Готвач.бг.
Свинско руло
1
цялото руло. Навийте свинското рулото и го престегнете със здрав конец, осолете го добре и оставете да постои 10 минути, докато поеме солта, ...
Руло от свинско контрафиле
розмарин (той е по избор). Върху подправките се подрежда беконът, като леко се застъпва и месото се завива на руло. С памучно кулинарно въже...
Руско свинско руло
месната смес. Добавят се черен пипер, босилек, ким и всичко се разбърква. В добре измито свинско шкембе се слага плънката и шкембето се връзва...
Свинско руло със зеленчуци
филето, пригответе си конец и като стягате на руло увийте с конеца. Сложете го в тавичка с малко олио, намажете рулото с червен пипер и олио и...
Свинско руло Фантазия
: Върху фолио се разстила свинското месо. Поръсва се със царевицата, краставичките и морковите.Леко се притискат към месото. След това се слага...
Празнично Коледно Свинско Руло
. Преди да станат готови сложете в средата свинското руло и допечете до неговото зачервяване. След като го извадите от фурната ...
Свинско руло с боровинков сироп
, боровинковия сироп и шерито. Навийте на руло и стегнете със здрав конец. Месото се готви в микровълнова фурна на пълна мощност, като ...
Руло от свинска плешка
пържола по дължина се разпределя зеленчуковата плънка. Завива се като руло. Месното руло се увива с листата кисело зеле. Готовото ...
Руло от свински пържоли
преди това сме опържили. След това хващаме единия край и с помощта на фолиото навиваме стегнато на руло. В тавичка, която преди това сме...
Руло от Свински Врат
тънки ивици. Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите. Можете да оформите голямо руло или да го...
Руло от свинска осмянка
часа. След това фолиото се маха и свинското руло се връща във фурната, за да се зачерви месото. Рулото от свинска осмянка ...
Свинско Каре на Фурна
Ще ни е необходимо алуминиево фолио. Нарязваме си от него парчета - около 30 см широки. Намазваме всяко парче фолио обилно с масло. Овкусяваме...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка: