Свинско Сърце в Масло

Прегледай всички 16 авторски предложения за свинско сърце в масло в Готвач.бг.
Свинско сърце в масло
Свинско сърце в масло
3
нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване. Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата. Добавя се останалото масло и...
Свински сърца, задушени с вино и масло
Свински сърца, задушени с вино и масло
Свинските сърца трябва да се сварят. За предпочитане е да се варят в тенджера под налягане за около 50 мин. Измиват се и се слагат да се...
Свинско сърце с ориз
Свинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa. Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона. Като заври ...
Агнешки сърца в масло
Агнешки сърца в масло
се подправя със сол и пипер на вкус. Сосът се оставя да ври за около 5 минути. Агнешките сърца се сервират топли, нарязани и поляти със соса от ...
Пилешки сърца в масло
Пилешки сърца в масло
3
Загрейте вода на котлона и сложете пилешките сърца да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете. Загрейте маслото в...
Класически пържени сърца в масло
Класически пържени сърца в масло
В тиган разтапяме маслото и добавяме измитите и отцедени от водата сърца, добавяме и черният пипер и солта на вкус. Разбъркваме хубаво и пържим...
Свински сърца в гювеч
Свински сърца в гювеч
1
Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...
Панирани свински сърца
Панирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...
Свински сърца на грил
Свински сърца на грил
2
Измийте и почистете свинските сърца. Разполовете ги надве и направете напречни разрези по повърхността. Поръсете ги със соев сос и олио...
Свински сърца на скара
Свински сърца на скара
2
черен пипер и залейте с маринатата. Оставете да престои за поне час в хладилника в покрит съд. Загрейте скарата. Всяко парче сърце се взема...
Пъстърма от свински сърца
Пъстърма от свински сърца
2
Сърцата се разрязват на две и се измиват с течаща вода. Отцеждат се и се поръсват със сол - около 70 гр на 1 кг месо. Престояват на студено в...
Свински Бъбреци в Масло
Свински Бъбреци в Масло
Почистваме бъбреците от мазнината и обвивката и измиваме добре. В тиган разтопяваме маслото и поставяме бъбреците, които сме разполовили на...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: