Свинско бон Филе

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно свинско бон филе в Готвач.бг.
Панирано свинско бон филеПанирано свинско бон филеМесото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира...
Свинско бон филе печеноСвинско бон филе печеноВзема се 2 цели свински бон филета и се натъркват хубаво със сол и черен пипер....
Свинско бон филе в маслоСвинско бон филе в маслоСвинското бон филе се нарязва на дебели късове без определена форма. Слага се в дълбока купа и се посолява....
Свинско бон филе на тиганСвинско бон филе на тиганНарежете свинското бон филе на отделни тънки филенца....
Свинско бон филе със сметанаСвинско бон филе със сметанаНарежете свинското бонфиле на пържоли с дебелина около 1 см. Съвсем леко ги начукайте....
Свинско бон филе със зеленчуциСвинско бон филе със зеленчуциДоливаме малко вода и задушаваме, след което добавяме нарязаното на средно големи кубчета бон филе и подправките пържим още малко и сваляме от огъня...
Свинско бон филе на скараСвинско бон филе на скараТъй като бон филето е крехко, не се нуждае от начукване. Достатъчно е да се притисне леко с ръка към дъската....
Сушено свинско бон филе с риганСушено свинско бон филе с риганПолучава се страхотна пастърма, опитайте приготвеното по този начин сушеното свинско бон филе с риган и ще останете очаровани!...
Сушено свинско бон филе с подправкиСушено свинско бон филе с подправкиПочиствате свинското филе от ципите. Осоляват се и се добавя чаша вода, оставя се за няколко часа. Вади се и се втриват подправките....
Пикантно бон филеПикантно бон филеПочистете свинското месо от кожички и ципи, след което го шпиковайте с с парченца нарязан бекон и скилидки чесън....
Свинско бон филе със зеленчуци и спагетиСвинско бон филе със зеленчуци и спагетиСвинско бон филе нарязваме на малки филийки с дебелина около 5 мм....
Свинско бон филе с печурки и МарсалаСвинско бон филе с печурки и МарсалаСвинските филета се овалват в сместа. Загрява се зехтинът и маслото и се изпържва месото за около 3 до 4 минути на страна....

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: