Свинско в Гювеч със Сметана

Разгледай всички 7 избрани предложения за свинско в гювеч със сметана в Готвач.бг.
Гювеч със свинско и сметанов сосГювеч със свинско и сметанов сос
градуса. Когато месото се сготви се прибавя сметаната, Гювечът се връща отново във фурната за десетина минути....
Мариновано свинско в гювечМариновано свинско в гювеч
гъбите. Разбъркайте добре и залейте пържолите. Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути. Маринованото свинско в гювеч е готово....
Свинско задушено в гювечСвинско задушено в гювеч
, запържете докато остане на мазнина. Прехвърлете запърженото месо в гювеч и добавете доматите, заедно с почистените и нарязани на едро, лук...
Свинско запечатано в гювечСвинско запечатано в гювеч
полукръгчета. Месото се нарежда в гювеча, като между пържолите се слагат лук и гъби. Залива се с останалата мазнина от запечатването на пържолите...
Крехко Свинско в ГювечКрехко Свинско в Гювеч
черен пипер. На дъното на глинен гювеч се нареждат ред свински пържоли. Отгоре върху тях се разпределят половината от изчистените и нарязани...
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинско
и доматите. Налейте около 600 мл вода, виното и добавете подправките. След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути. Поръсете с нарязан магданоз....
Пъстър гювеч със свинскоПъстър гювеч със свинско
обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: