Свинско с Кисело Зеле на Фурна

Прегледай всички 36 авторски предложения за свинско с кисело зеле на фурна в Готвач.бг.
Свинско с кисело зеле на фурнаСвинско с кисело зеле на фурнаСипваме вода, колкото да покрие зелето. Покриваме с фолио. Печем на 180 градуса, без да отваряме фурната, за 90 минути....
Кисело зеле със свинско на фурнаКисело зеле със свинско на фурнаСлед това всичко се изсипва в тава и се пече около 20 минути /или докато изври останалата вода/ в предварително загрята до 250 градуса фурна....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинскоЩом зелето със свинско заври, намалете котлона на най-слабо и варете 4 часа под капак, без да разбърквате....
Свинско с кисело зелеСвинско с кисело зелеНарежете свинското месо на едри парчета, а киселото зеле накълцайте на едро. Сипете 100 мл олио на дъното на глинено гърне....
Свинско месо с кисело зеле на фурнаСвинско месо с кисело зеле на фурнаОтделно нарязвам зелето на дребно и го притривам със сол....
Свински джолан с кисело зеле на фурнаСвински джолан с кисело зеле на фурнаНалейте малко водичка или зелев сок и печете около 1 час в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Свински ребърца с кисело зеле на фурнаСвински ребърца с кисело зеле на фурнаКиселото зеле се измива, ако е много солено, и се нарязва на едро....
Свински пържоли с кисело зеле на фурнаСвински пържоли с кисело зеле на фурнаПече се на фурна с вентилатор на 200 градуса, без вентилатор на 150 -180 градуса....
Кисело зеле на фурнаКисело зеле на фурнаРазбърквате и прехвърляте зелето в тавичка. Наливате равни количества зелев сок и вода и запичате ястието в умерено загряна фурна....
Свинско с кисело зеле и праз на фурнаСвинско с кисело зеле и праз на фурнаСипва се киселото зеле - накълцано, и червения пипер, куркумата, другият дафинов лист и малко сол....
Свинско рагу с кисело зелеСвинско рагу с кисело зелеЗелето нарязваме на парчета и слагаме в тенджера да ври заедно със зелевата чорба и дафиновите листа....
Пикантно свинско с кисело зелеПикантно свинско с кисело зелеПоставят се в тенджера с мазнината и се запържват, след което се прибавя накълцаното на ситно кисело зеле, което да покрие добре месото и то да е...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: