Свинско с Манатарки в Гювеч

Открий всички 35 избрани предложения за свинско с манатарки в гювеч в Готвач.бг.
Свинско филе с манатарки
Свинско филе с манатарки
Нарязвате свинското филе на дебели филийки и ги запържвате леко, докато станат златисти. Поставяте филийките в голям гювеч. В тигана, в ...
Боб с манатарки в гювеч
Боб с манатарки в гювеч
боба. Изсипете го в гювеча и добавете натрошените сушени манатарки. Запържете нарязания лук с домата, чушката, чесъна и моркова. ...
Свинско Терияки с манатарки
Свинско Терияки с манатарки
В купа смесете всички съставки за соса (без манатарките). Към него прибавете нарязаното на парчета месо. Оваляйте хубаво и оставете да...
Свинска пържола с манатарки
Свинска пържола с манатарки
1
Залейте манатарките с врящата вода и ги оставете да престоят за 30 минути. Отцедете ги добре и нарежете гъбите. Нарежете месото на 8 пържоли и...
Свинско с пресни горски манатарки
Свинско с пресни горски манатарки
2
Почистените и нарязани на кубчета пресни горски манатарки бланширайте за няколко минути във вряща подсолена вода (около 3 чаени чаши вода), в...
Пиле в гювеч с праз и манатарки
Пиле в гювеч с праз и манатарки
. Овкусете със сол. Добавете манатарките, заедно с водата, в която са киснали, защото е много ароматна. Изсипете ястието в глинен гювеч...
Крехко Свинско в Гювеч
Крехко Свинско в Гювеч
черен пипер. На дъното на глинен гювеч се нареждат ред свински пържоли. Отгоре върху тях се разпределят половината от изчистените и ...
Мариновано свинско в гювеч
Мариновано свинско в гювеч
за няколко часа. Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча. В същия тиган задушете...
Свинско задушено в гювеч
Свинско задушено в гювеч
, запържете докато остане на мазнина. Прехвърлете запърженото месо в гювеч и добавете доматите, заедно с почистените и нарязани на едро, лук...
Свинско запечатано в гювеч
Свинско запечатано в гювеч
полукръгчета. Месото се нарежда в гювеча, като между пържолите се слагат лук и гъби. Залива се с останалата мазнина от запечатването на пържолите...
Пъстър гювеч със свинско
Пъстър гювеч със свинско
обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....
Манастирски гювеч със свинско
Манастирски гювеч със свинско
и доматите. Налейте около 600 мл вода, виното и добавете подправките. След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса ...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: