Свинско с Праз на Тиган

Прегледай всички 15 кулинарни идеи за свинско с праз на тиган в Готвач.бг.
Свинско на тиган с гъби и празСвинско на тиган с гъби и праз
Нарежете месото на късчета и го сложете в дълбок тиган. Добавете свинската мас и запържете. Добавете нарязаните на филийки гъби. Нарежете...
Свинско с праз и ориз на тиганСвинско с праз и ориз на тиган
Месото се нарязва на хапки, почистеният праз се реже на полумесеци. В дълбок тиган се загрява олио и месото се запържва до зачервяване...
Бързо свинско на тиганБързо свинско на тиган
. Оставя се така около половин час. Олиото се сгорещява в дълбок тиган и месото се запържва 4-5 минути. Прибавят се захарта и соевият сос, а...
Праз с яйца на тиганПраз с яйца на тиган
В малко олио и вода задушаваме нарязания праз с черен пипер и чубрица да омекне. Отделно развиваме 2 яйца с 2 супени лъжици прясно мляко, 1...
Свински котлети на тиганСвински котлети на тиган
чубрица, разбърква се добре и заливаме месото за 2-3 часа. Ако бързате, може и за час. Изваждат се и печем в загрят грил тиган от двете страни за...
Свински пържоли на тиганСвински пържоли на тиган
2
Месото се начуква, за да стане крехко. Чесънът се изстисква през преса. Със сока от чесън се намазва всяка пържола, след това се поръсва от...
Свински хапки на тиганСвински хапки на тиган
Нарязваме месото на хапки. Загряваме силно тефлонов тиган, слагаме месото и поливаме със соевия сос, печем за кратко, без да разбъркваме...
Свинско бон филе на тиганСвинско бон филе на тиган
сок и соевия сос. Загрейте малко олио в тиган и изпържете бон филенцата за по няколко минути от всяка страна. В мазнината от пърженето...
Свинско със зеленчуци на тиганСвинско със зеленчуци на тиган
5 минути, свалете тигана от котлона. Сервирайте ястието с настърган кашкавал....
Свинско с домати на тиганСвинско с домати на тиган
Нарежете месото на парчета и поръсете с брашното. Изтръскайте излишното, загрейте зехтина в тиган и запържете месото. Гответе до златист цвят...
Свински ребра с празСвински ребра с праз
Загрейте мазнина и запържете равномерно ребрата до зачервяване. Прехвърлете ги в глинен съд, В мазнината на ребрата запържете скълцаните праз и...
Свинска каварма с празСвинска каварма с праз
Режем свинското филе на малки късчета (кубчета). Запържваме месото до зачервяване, след това слагаме праза да се запържи леко и се задушава...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: