Селска Кюфтяна Яхния с Картофки

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно селска кюфтяна яхния с картофки в Готвач.бг.
Селска яхния с картофи и кюфтетаСелска яхния с картофи и кюфтетаРазбъркайте и изсипете запръжката към врящата яхния. Добавете доматеното пюре, сол и останалия нарязан магданоз....
Селска яхнияСелска яхнияОформете кюфтета с приблизително еднаква големина, намажете тава със зехтин и ги подредете в нея....
Кюфтета яхния по селскиКюфтета яхния по селскиСлагаме на котлона и като заври, оставяме да се вари 5 минути и прибавяме, кюфтенцатата от кайма (ако каймата е по-мека и не можем да оформим кюфтенца...
Селска свинска яхнияСелска свинска яхнияСвинското месо се нарязва на средно големи парчета, след което се овалва в брашното и се запържва в сгорещената мазнина. Прибавяме нарязания лук и...
Селска зеленчукова яхнияСелска зеленчукова яхнияПо желание може да добавите извара или сиренце към тази вкусна селска зеленчукова яхния. Добър апетит!...
Селска доматена яхнияСелска доматена яхнияРазбърква се и постепенно се прибавя към яхнията. Това ще и предаде по-добра консистенция и плътност....
Селска пилешка яхнияСелска пилешка яхнияПочиствате пилето и го нарязвате на порции. Нарязвате лука на филийки и го запържвате в сгорещеното олио заедно с пилешките порции. Прибавяте брашното...
Селска яхния с лук и кюфтенцаСелска яхния с лук и кюфтенцаВри още 15-20 минути до пълна готовност на яхнията....
Селска яхния с картофи и розмаринСелска яхния с картофи и розмаринПоднасяме яхнията поръсена с нарязан ситно розмарин или с магданоз. Селската яхния с картофи и розмарин е готова....
Селска яхния с лук, праз и кюфтетаСелска яхния с лук, праз и кюфтетаОт каймата с ориз направете малки кюфтета и ги сложете към селската яхния....
Селска яхния с пъдпъдъциСелска яхния с пъдпъдъциОбикновената селска яхния с картофи може да направите и много специална, ако я приготвите с пъдпъдъци....
Селска яхния със заешкоСелска яхния със заешкоИзмиваме много добре заешкото месо и го овалваме в брашно, към което добавяме червения пипер. В тиган запържваме по минута-две от двете страни...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: