Селска Туршия в Бидон

Открий всички 27 авторски предложения за селска туршия в бидон в Готвач.бг.
Селска туршия в бидон
Селска туршия в бидон
На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на...
Селска туршийка в бидон
Селска туршийка в бидон
Всички зеленчуци се измиват и подреждат в бидонче. Слага се и от целината. Продуктите се заливат с възварена саламура от вода и сол...
Вкусна туршия в бидон
Вкусна туршия в бидон
. Наредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол. Щом заври, се прибавят и дафиновите...
Солена туршия в бидон
Солена туршия в бидон
5
няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Обикновена обща туршия в бидон
Обикновена обща туршия в бидон
9
обичате. Това става за около две седмици. След това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона...
Туршия за зимата в бидон
Туршия за зимата в бидон
сол. Залейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват. Започнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на...
Селска туршия
Селска туршия
7
залейте в бидона. Притиснете с чист камък. Оставете селската туршия на хладно и претакайте 5-6 дена. Добавете и натриевия ...
Туршия от Зелени Домати в Бидон
Туршия от Зелени Домати в Бидон
Измийте много добре доматите и пиперките. Ако сложите само домати в бидон, няма да ви хареса, те нямат аромат, затова прибавете пиперки - те...
Туршия от кисели дини в бидон
Туршия от кисели дини в бидон
залейте веднага върху динчетата, като може да махнете канелата. Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 ...
Шарена селска туршия
Шарена селска туршия
1
охладената марината. Може между зеленчука да се постави клонче целина. Затваряме с капачка и за два-три дни се обръщат. Когато се сервира ...
Натурална селска туршия
Натурална селска туршия
1
буркани зеленчуците и ги залейте със саламурата. Запечатайте с капачки и ги съхранявайте на хладно и сухо място. Туршията няма нужда от варене....
Обикновена селска туршия
Обикновена селска туршия
повтаря за период от 2 седмици. Накрая туршията се полива с горещата вода и разтворената в нея сол, както и с олиото, оцета и черния пипер. ...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: