Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Готвач.бг.
Тутманик
Тутманик
се три кори една върху друга, като между тях се слага мас. Кората се разтегля с формата на тавата, маже се с мазнина и се ръси обилно със сирене...
Селски тутманик с мас
Селски тутманик с мас
, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете ...
Тутманик с мас
Тутманик с мас
10
намажете с разбит жълтък. Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Тутманик със свинска мас
Тутманик със свинска мас
. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...
Въздушен тутманик с мас
Въздушен тутманик с мас
яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло. Да ви е сладко....
Добруджански тутманик
Добруджански тутманик
+ 1 белтък, кисело мляко и 3 с.л. от олиото. Прибавете втасалата мая и бъркайте, докато е възможно с шпатула. Прехвърлете тестото за тутманик...
Копривщенски тутманик
Копривщенски тутманик
1
не е на течение. В касерола разтопяваме свинската мас и маслото. Втасалото тесто разделяме на три части, като всяка от тях топим в разтопената...
Панагюрски тутманик
Панагюрски тутманик
11
топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...
Вълчи тутманик
Вълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...
Мандраджийски тутманик
Мандраджийски тутманик
. Пече се на 180 градуса за около 70-90 мин. След като е изпечен и готов тутманика още горещ се минава с бучка масло. Източник: Кулинарен блог...
Селски тутманик
Селски тутманик
1
Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...
Бабиният тутманик
Бабиният тутманик
22
се в умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският ...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: