Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Готвач.бг.
Тутманик
Тутманик
се три кори една върху друга, като между тях се слага мас. Кората се разтегля с формата на тавата, маже се с мазнина и се ръси обилно със сирене...
Тутманик с мас
Тутманик с мас
10
намажете с разбит жълтък. Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Селски тутманик с мас
Селски тутманик с мас
, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете ...
Тутманик със свинска мас
Тутманик със свинска мас
. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...
Софийски тутманик
Софийски тутманик
13
пожелание поръсете със сусам. Оставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 ...
Бърз тутманик
Бърз тутманик
5
се слагат парченца масло/маргарин и се пече до зачервяване. Бързият тутманик може да се поднесе за закуска с чаша айран или кисело мляко....
Домашен тутманик
Домашен тутманик
34
втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
Пъстър тутманик
Пъстър тутманик
тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, ...
Здравословен тутманик
Здравословен тутманик
количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....
Памук тутманик
Памук тутманик
2
разтопената мас, сложете от плънка направена от сиренето и яйцата и завийте. Подредете парчетата в подходящ съд /желателно е да е по-дълбок/ и...
Вълчи тутманик
Вълчи тутманик
Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...
Мандраджийски тутманик
Мандраджийски тутманик
. Пече се на 180 градуса за около 70-90 мин. След като е изпечен и готов тутманика още горещ се минава с бучка масло. Източник: Кулинарен блог...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: