Тутманик

Тутманик

0

се три кори една върху друга, като между тях се слага мас. Кората се разтегля с формата на тавата, маже се с мазнина и се ръси обилно със сирене...

1

Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Готвач.бг.
Селски тутманик с мас

Селски тутманик с мас

, усукваме и завъртаме на охлювче. Така, докато се напълни избраната от вас тава. Ако ви остане плънка и мас, ги смесете и намажете тутманика...

Тутманик с мас

Тутманик с мас

10

намажете с разбит жълтък. Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....

Тутманик със свинска мас

Тутманик със свинска мас

. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...

Надиплен тутманик

Надиплен тутманик

на тутманика. Сипете 700 г от брашното и солта. Пуснете на програма месене и втасване. По време на месенето добавяйте по малко от брашното...

Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

Рязан тутманик

Рязан тутманик

. Оставяте да почине във фурната, включена на 50 градуса, когато се навдигне, я увеличавате на 180 градуса. Печете до хубав загар. След като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа. Да ви е сладко!...

Панагюрски тутманик

Панагюрски тутманик

11

топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...

Маминият тутманик

Маминият тутманик

тутманик, Завит тутманик, Бабиният тутманик, Мързелив тутманик, Тутманик по болярски, Тутманик на бурми....

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

1

не е на течение. В касерола разтопяваме свинската мас и маслото. Втасалото тесто разделяме на три части, като всяка от тях топим в разтопената...

Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

Персийски тутманик

Персийски тутманик

7

. Намажете повърхността с добре разбито яйца. Персийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: