Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Готвач.бг.
Тутманик с масТутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Селски тутманик с масСелски тутманик с масСелският тутманик с мас е готов....
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с масЗавивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Тутманик със свинска масТутманик със свинска масРазбиваме второто яйце с млякото и заливаме тутманика. Печем на 180 градуса около 40 минути....
Сполучлив тутманикСполучлив тутманикПече се тутманика в умерена фурна за 30-40 мин....
Тутманик МилетоТутманик МилетоТози пухкав тутманик си се надува и става много хубав на вид....
Старовремски тутманикСтаровремски тутманикНарежете тутманика на квадрати. Полейте с останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....
Тутманик БалканджийскиТутманик БалканджийскиТози невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Малък тутманикМалък тутманикМалкият тутманик е готов....
Царски тутманикЦарски тутманикТутманикът става като памук, с хрупкава коричка, много сирене и аромат на масло. Царският тутманик е невероятен....
Ретро ТутманикРетро ТутманикЗагряваме фурната на 180 градуса и слагаме ретро тутманика да се пече около 10 минути....
Надиплен тутманикНадиплен тутманикРазбийте жълтъка с 2 с.л. прясно мляко и с помощта на четка намажете тутманика....

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: