Селски Тутманик с мас

Прегледай всички 20 подбрани съвети относно селски тутманик с мас в Готвач.бг.
ТутманикТутманик
се три кори една върху друга, като между тях се слага мас. Кората се разтегля с формата на тавата, маже се с мазнина и се ръси обилно със сирене...
Селски тутманик с масСелски тутманик с мас
тутманика. Оставете да втаса и печете на загрята фурна на 200 градуса. Ако не обичате мас, може да я замените с масло. Селският тутманик с мас е готов....
Тутманик с масТутманик с мас
10
намажете с разбит жълтък. Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с мас
яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло. Да ви е сладко....
Тутманик със свинска масТутманик със свинска мас
. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...
Ретро ТутманикРетро Тутманик
1
тестото и го оставяме да удвои обема си. След това го разделяме на 10 топки. Приготвяме плънката за тутманика, като разбиваме яйцата леко...
Тутманик БалканджийскиТутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с. Батулия, откъдето е моята майка и...
Бабиният тутманикБабиният тутманик
22
се в умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...
Надиплен тутманикНадиплен тутманик
на тутманика. Сипете 700 г от брашното и солта. Пуснете на програма месене и втасване. По време на месенето добавяйте по малко от брашното...
Добруджански тутманикДобруджански тутманик
+ 1 белтък, кисело мляко и 3 с.л. от олиото. Прибавете втасалата мая и бъркайте, докато е възможно с шпатула. Прехвърлете тестото за тутманик...
Здравословен тутманикЗдравословен тутманик
количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....
Пъстър тутманикПъстър тутманик
тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, която...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: