Сирене по Ловджийски

Открий всички 12 авторски предложения за сирене по ловджийски в Готвач.бг.
Вкусно Сирене по Ловджийски
Вкусно Сирене по Ловджийски
. Наредете отгоре парченца домашен суджук и плочки сирене. Върху сиренето наредете кръгчета домат и нарязана чушка. Поръсете с див лук, ...
Сирене суфле
Сирене суфле
1
овкусяваме със сол и черен пипер на вкус, а белтъците разбиваме много добре. Постепенно към млякото се добавят шунката, натрошеното сирене, ...
Сирене Саганаки
Сирене Саганаки
1
Нарежете фетата или халумито на 4-5 еднакви плочки. Загрейте зехтина с малко олио в голям тиган с незалепващо покритие. Всяка плочка се...
Домашно сирене
Домашно сирене
13
Прясното овче мляко се прецежда и се загрява за около 10 минути до температура 70 градуса, като не трябва да завира. След това се охлажда до 33...
Фалшиво сирене
Фалшиво сирене
1
. Готовото фалшиво сирене се обръща в чиния преди поднасяне. Реже се на по-големи кубчета. Поръсва се с подправки на вкус и обилно се полива със ...
Козе сирене
Козе сирене
Тази рецепта е от село. Дядовото сирене става най-хубаво на студено, колкото по-студено, толкова по-хубаво става и без дупки в него. В сурово...
Панирано сирене
Панирано сирене
1
Разбийте яйцата и добавете постепенно 1 с.л. брашно. Твърдото краве сирене нарежете на парчета с дебелина 1 и 1/2 см и дължина 5-6 см...
Мариновано сирене
Мариновано сирене
1
Нарязваме сирене на кубчета с размери 2 см. на 2 см. Използваме твърдо сирене. Измиваме си 2 бурканчета от 300 г и 1 бурканче от 260 г...
Билково сирене
Билково сирене
Това е една рецепта, която прочетох в едно кулинарно списание, беше под името билково сирене Лято, затова го представям като такова. Изпробвах...
Касапско сирене
Касапско сирене
1
Сиренето се намачква с помощта на вилица. Червеният кромид се нарязва на ситно и се прибавя към сиренето. Поръсва се с червения пипер и...
Печено сирене
Печено сирене
сирене увийте в алуминиево фолио и изпечете в загрята фурна или скара. Пече се около 10-15 минути. Поднесете печеното сирене направо с фолиото ...
Сирене пане
Сирене пане
2
страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с ...

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: