Сирене по Панагюрски

Прегледай всички 29 избрани предложения за сирене по панагюрски в Готвач.бг.
Сирене по Панагюрски
Сирене по Панагюрски
Обеленият кромид лук се нарязва на възможно най-ситно. Сиренето се прехвърля в подходяща купа, натрошава се и се полива със шарлана...
Панагюрска апетитка
Панагюрска апетитка
подходяща купа се смесват кравето сирене, каймакът, зехтинът, лютите чушлета и чесънът. Разбива се хубаво с вилица, докато сместа стане хомогенна...
Панагюрски тутманик
Панагюрски тутманик
11
топки. Всяка топка се разточва на малка кора, маже се с мазнина, ръси се със сирене и краищата се сгъват навътре. Взема се втора топче...
Гювеч по Панагюрски
Гювеч по Панагюрски
Измийте и нарежете на дребни парчета свинското месо. Сложете в тава с малко олио и запечете в предварително загрята фурна. Обелете картофите...
Сиврия по панагюрски
Сиврия по панагюрски
Измиваме, подсушаваме и почистваме пиперките от семето. Изпичаме ги, обелваме и нарязваме на парченца, които изпържваме в сгорещено олио...
Класическо пиле по панагюрски
Класическо пиле по панагюрски
Почистете пилето, измийте го и го нарежете на парчета. Накълцайте лука и го оставете да се задуши в намазнена тенджера. Щом стане прозрачен...
Чушки по панагюрски
Чушки по панагюрски
Нарязваме чушките на дребно и ги запържваме в олиото, добавяме брашното и разбъркваме, изсипваме киселото мляко и подправяме със сол и черен...
Панагюрска салата
Панагюрска салата
Накълцайте зелето и нарежете чушките на тънки ивици. Морковите настържете на едро ренде заедно с доматите. Чесъна накълцайте на ситно...
Лучено по панагюрски (Подлучени яйца по панагюрски)
Лучено по панагюрски (Подлучени яйца по панагюрски)
гъстота. Лученото по панагюрски може да се остави в хадилник, за да се охлади преди поднасянето. За любителите на по-пикантното: загрейте...
Панагюрска шарена сол
Панагюрска шарена сол
3
Първата съставка е царевицата. За да се прибави като съставка, първо трябва хубаво да е узряла и изсъхнала на слънце. След това се ронят...
Крачолина (Панагюрска зелева супа)
Крачолина (Панагюрска зелева супа)
1
Ако зелевият сок (от киселото зеле) е много кисел или твърде солен, се разрежда с вода. Ако сокът не е достатъчно солен, може да се добави малко...
Панагюрски тутманик (Оригинална рецепта)
Панагюрски тутманик (Оригинална рецепта)
топчетата тесто и накрая поръсете обилно с натрошено сирене. Сгъвайте кората на пакет, подобно на вързопче, като всеки край трябва да застъпва ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: