Сиренова Каша

Открий всички 23 избрани предложения относно сиренова каша в Готвач.бг.
Сиренова кашаСиренова кашаПоднесете в чиния от сиреновата каша, залята с 1-2 с.л. от запръжката....
Сиренява супаСиренява супаРазбъркайте за кратко, снемете сиренявата супа от котлона и я объркайте със ситно нарязан магданоз....
Икономична сиренява супаИкономична сиренява супаСварявате ориза, добавяте намачканото сирене, маслото и 1 ч.л. чубрица. След това на тънка струя сипвате загрятото мляко. Ако искате да направите...
Сиренова каша за цялото семействоСиренова каша за цялото семействоАко сиренето ви е по-солено го оставете във вода за около 1 час преди да почнете да готвите. Кипвате водата на котлона, а в прясното мляко (или...
Сиренява супа за бебеСиренява супа за бебеНакрая прибавяме и масълцето за по-богат аромат и вкус на сиренявата супа за бебе....
Каша от сиренеКаша от сиренеЗапържвате брашното в разтопеното масло. Когато стане златисто, разреждате с прясно мляко до получаването на рядка каша. Варите, като непрестанно...
Млечна каша със сиренеМлечна каша със сиренеПрясното мляко се сварява. В чаша се слага малко вода и се разтваря брашното. Когато млякото започне да ври хубаво, на тънка струя се добавя разтвореното...
Макаронена каша със сиренеМакаронена каша със сиренеВ тенджера се налива водата и след като заври се осолява на вкус и се сипват макароните да се сварят (не много силен огън). След като макароните...
Патешка каша със сиренеПатешка каша със сиренеИзмиваме добре месото и го сваряваме в подсолена вода до готовност. Сгорещяваме маслото и в него запържваме брашното. В студения бульон добавяме...
Пиперена каша със сиренеПиперена каша със сиренеОбелете червените пиперки и изплакнете добре със студена вода. Нарежете чушките на средно големи парчета. В подходяща тенджерка загрейте кравето...
Овесена каша със сиренеОвесена каша със сиренеНамачквате сиренето в купичка и добавяте овесените ядки. След това заливате с гореща вода и разбърквате....
Пилешка каша със сиренеПилешка каша със сиренеНарязвате пилето на порции и го варите на тих огън в посолена вода. В половината мазнина запържвате брашното до златисто. Разреждате с горещ бульон...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: